Designbloggarna drar igång

tarta_asa_edited-3

Designbloggarna.se satsar på stort nu! Under dagarna två har vi alla bloggare samlats för att inspireras, tävla, lära känna varandra och framför allt blogga! På bilden ovan ser ni mig i vår baktävling tillsammans med Kungsörnen. Min 70-tals inspirerade tårta vann inte direkt tävlingen, men presenterades i alla fall på ett fat av den svenska formgivaren Sandra Isaksson (som tidigare också ställt ut på Designgalleriet).

lotta2

lotta
Ett av alla besök som vi gjorde var också på Polhem PR, där de visade detta mönster av formgivaren Lotta Olsson (Lottas Träd), fast som tapet tillsammans med Photowall. Snirkligt och grönskande!

nadja1_edited-1

nadja2

Hos Studio Sankt Paul PR hittade jag nya produkter och mönsterbilder från Nadja Wedin (dessa ovan är från en tidigare kollektion). Fint och duktigt av en illustratör som sedan några år tillbaka nu också satsar helhjärtat på sin design. Lägger upp de nya bilderna så snart de är klara!

Två dagar fulla med aktiviteter och inspiration. Förutom Studio Sankt Paul PR och Polhem PR besökte vi även Trendgruppen PR, Neybers presenterades plus övernattning på nyöppnade hotellet HTL på Kungsgatan.

PS, Young Swedish Design finns nu också på Instagram.

INGA KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

1 × 5 =