#wallpaperwednesday

1

Det tog mig bara ett år innan jag kom på mitt första återkommande tema här på bloggen. För att citera min gammelfaster Edith – Jag gör det inte så noga, men å andra sidan gör jag det inte så snabbt heller. Nåväl nu är jag äntligen på gång. Temat som kommer att dyka upp varje onsdag är #wallpaperwednesday. Det är av två anledningar. Dels så är just den hashtagen en stadigt växande sådan på Instagram och sen har jag en åkomma som handlar om skärmdumpsmissbruk. Jag har fyllt min telefon till bredden av skärmdumpar på saker som jag tycker är viktiga och absolut inte bör glömmas bort. Det är lovdagar på dagis, det är inköpslistor och en förskräcklig massa vackra tapeter. Jag tänkte visa det senare för er här. Hoppas det är ok?

IMG_5212IMG_5213

Detta är Archipelago från Cole & Son samt en massa härliga mönster från Hanna Karlzon

IMG_5214 IMG_5224

 

Ramose från Simcox Design sällskapar Ranold från Sandberg

IMG_5230 IMG_5226

Typer från Duro till vänster och den magiskt vackra Herba från Boråstapeter tagen från EM´s hemsida

 

Hoppas att ni vill följa med på min skärmdumpsresa kommande onsdagar. Det är i alla fall ett bra skäl för mig att tömma telefonen på lite bilder. Bilderna kommer hipp som happ. Ingen ordning och reda på vare sig tid eller trend. Den gemensamma nämnaren är den att jag har sparat på dem för att de berörde mig och att jag tycker att ni ska få veta det.

/Tapetmartin

1 KOMMENTAR

  1. Det där med skärmdumpar alltså… Samma här. Tror mittfotoalbum på telefonen består av 90% skärmdumpar. Mycket saker man hoppas minnas.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

ett + 11 =