#wallpaperwednesday

0

Som ni har längtat! Efter sju sorger, lika många bedrövelser och ett minst lika långt sommarlov är nu äntligen wallpaperwednesday på gång igen på Designbloggarna.

För nytillkomna läsare kan jag berätta att jag helt sonika väljer ut de 6 tapetrelaterade bilder som fångat mitt intresse mest under den gångna veckan på Instagram. Bilderna presenteras här nedan, ganska kortfattat och utan inbördes rangordning. Det som är viktigt för mig är att ni tar en titt på de konto jag länkar till. Följer ni inte de redan så är det hög tid nu.

Nu kör vi!

Först ut är en ny bekantskap @vanjepp som lanserar nya mönster under hösten. Håll koll här!

@bjorkwing är en av många som lägger ut sneak peek-bilder på Morris kommande nyheter. Sånt älskar vi! Vill man läsa mer om det ska man kolla in Camilla Julners blogg HÄR. Camilla kallar det tapethimlen, jag är benägen att hålla med!

På tal om sneek peak, så släppte @decoristofficial den här bilden. Det verkar mer än lovande!

wallpaperwednesday tapetmartin 2

Detta påminner mig om starkt om en av mina favorittapeter Ginko från Sandberg, kanske därför jag gillar den. @walltawk visar hur som helst upp en fin tapet från @missprint_ltd

En av de absolut finaste bilderna kommer från @ceciliaviklundsoderquist Tapeten är magiskt vacker och fotot likaså. Well done!

wallpaperwednesday tapetmartin 1

Sist ut i veckas instagramsvep är den fina tapeten Corneille från @designersguildsweden.

Ha nu en fortsatt trevlig wallpaperwednesday!

/Tapetmartin

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

17 + 5 =