Tigron & Floyd

1

Plötsligt händer det. Ett nytt svenskt tapetföretag ser dagens ljus och lita på mig det ser verkligen ljust ut för Tigron & Floyd trots namnet, Svenskt vemod, på första kollektionen. Fotografduon VANDAL, bestående av Hanna Richter och Eveline Johnsson, har tagit fram en fotografisk tapetkollektion som blir startskottet för det nystartade bolaget.

tigronfloyd_tapetmartin_1

Tapetproverna jag fick skickat till mig förra veckan vittnar om en fantastisk kvalité, något som inte är helt vanligt när man pratar fototapeter. Men det jag går igång på allra mest, förutom alla vackra mönster, är den härliga storyn. Tapeterna i kollektionen heter Bergman (här ovan), Ett Måste Du Veta (nedan), Kastanjeblad & Duvor, och Tonårstankar.

tigronfloyd_tapetmartin_2

Alla namnen har alltså tydliga referenser som återspeglas väl i mönsterbilden. Jag kan riktigt höra Barbro Högberg sjunga Med Ögon Känsliga För Grönt när jag tittar på tapeten Kastanjeblad & Duvor. Visst kan ni det också?

tigronfloyd_tapetmartin_4

Stort grattis till en alldeles strålande kollektion! Jag ser verkligen framemot att följa Tigron & Floyd på deras resa i tapetvärlden.

/Tapetmartin

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

ett + 15 =