Tigron & Floyd – Odlarna

0

På min topplista över fantastiska tapettillverkare så är nykomlingen Tigron & Floyd självklar. Med ett nyskapande och en stilsäkerhet sätter de en ny standard i tapetvärlden. Efter en liten hint på Instagram igår kväll så damp äntligen pressreleasen ner i inkorgen alldeles nyss. Kollektionen heter Odlarna och det är den vi ska titta närmre på nu.

Tigron_Floyd_Odlarna_Oas_tapetmartin_2

Elin Unnes, Hannu Sarenström, Amanda Hellberg och Sutip Austad är Odlarna. De har på olika sätt spridit kunskap och inspiration till massor av odlings- och trädgårdsintresserade runt om i Sverige. Mönstren i kollektionen ”Odlarna” består av växter och blommor från Elins, Hannus, Amandas och Sutips trädgårdar som har fotograferats, frilagts och satts samman till fem olika mönster; ”Skimmer”, ”Tinktur”, ”Oas”, ”Stormhatt” och ”Skörd”.

Tigron_Floyd_Odlarna_Skimmer_tapetmartin_4 Tigron_Floyd_Odlarna_Stormhatt_tapetmartin_5

Vi tapetserade om här hemma i tisdags. Det blev sjukt fint och jag vet att man borde ta det lugnt och allt det där, men nu rycker det ordentligt i tapetserarfingrarna. Tre dagar mellan omtapetseringarna är väl rimligt?

Tigron_Floyd_Odlarna_Oas_tapetmartin_1

Samtliga bilder från Tigron & Floyd.

Önskar er alla en underbar fredag!

/Tapetmartin

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 + tio =