Ett värdskap i världsklass

1
SO Börjesson Tapetmartin Nordsjö Färg

Hur tänker du när du ska köpa färg? Var vänder du dig när du har frågor om tapeter? När du behöver penslar, maskeringstejp eller inspiration vem frågar du då? För mig är valet enkelt. Jag traskar ner till min lokala färghandlare SO Börjesson. Där hittar jag allt jag behöver. Och mer därtill. Nämligen ett värdskap i världsklass.

SO Börjesson Tapetmartin Nordsjö

Med Berra i spetsen så agerar nämligen den trevliga butiken värd för allt som har med färg och tapeter att göra. Detta görs i absolut världsklass. Jag har sedan i början på juni målat växthus. Ett sanslöst pill och dito sisyfosprojekt. Jag har inte räknat exakt (eftersom jag troligtvis skulle få någon form av mental härdsmälta av att veta det faktiska antalet) men jag tror att det handlar om drygt 400 bitar i diverse storlekar obehandlad furu som behövt min kärlek hela sommaren. Frågan var ju bara vilken form av kärlek de skulle få.

Man ska veta att min kunskap om målning är ytterst begränsad så jag behövde verkligen all hjälp jag kunde få. Det tog ungefär 3 minuter sen var det klart. Enkelt, exakt och korrekt. Jag älskar sånt! Att det dessutom var ett fantastiskt trevligt mottagande med extremt hög servicenivå och en glad uppsyn gör ju inte saken direkt sämre. Tänk om alla butiker, oavsett genre, jobbade så…

När jag efter en veckas målande (impregnering, grundmålning och två lager snickerifärg) började få slut på färgen och styrde bilen ner mot SO Börjesson igen tänkte jag att jag kanske bara hade haft tur första gången. Det är ju trots allt ett par anställda där och jag hade kanske bara råkat få en av de trevliga och kunniga när jag var där. Well well, jag måste ju ha mer färg. Döm av min förvåning när en ny förmåga i personalen möter mig med exakt samma grad av servicenivå och kunskap och jag åker därifrån med ett ännu större leende på läpparna.

Den här proceduren upprepar sig i stort sett varje vecka, hela sommaren. Det är bara att lyfta hatten och bocka djupt. Vilken butik! Det är inte för inte som SO Börjesson blev framröstad som årets färgbutik.

Hur blev växthuset då? Fantastiskt tycker jag!

Hybridrum från Skånska Byggvaror med färg från SO Börjesson

För nyfikna läsare, nej, dett är ingen köpt bloggpost. Detta är en kärleksförklaring! Ha nu en fortsatt trevlig tisdag vänner, imorgon kör vi en ny omgång #wallpaperwednesday 

/Tapetmartin

Ps. Ni vet väl att vinnaren i luftgitarr-SM jobbar i butiken….Ds

 

 

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 16 =