Sandberg Wallpaper – OAS

1

Tapetsäsongen har rullat igång. Äntligen fylls mailkorgen av intressanta nyheter, vackra mönster och inspirerande bilder. Allt kommer naturligtvis samtidigt så jag får se till att sprida ut nyheterna med jämna mellanrum. Vi börjar med att ta av hatten och bocka djupt för Sandberg Wallpaper som gjort det igen. En fantastisk tapetkollektion alltså.

Det är ju egentligen inte så komplicerat när man tänker efter. Man tar ”bara” ett gäng begåvade designers som Sara Bergqvist, Karolina Kroon och Lotta Hasselblom Kvist sen adderar man kompetensen från Lovelylife med Katrin Bååth och Babes in Boyland. Som kronan på verket låter man Josefin Hååg och Sara Medina Lind styla och plåta. Svårare än så är det inte. Resultatet blir succé.

35 tapeter och 13 olika mönster ingår i kollektionen OAS. Det är en väldigt bred kollektion med tapeter som kommer att passa utmärkt både här och där. Det jag gillar allra mest med OAS är det jag inte gillar. Tapeten heter Stine (bilden nedan) och den skaver, den sticker ut och den är inte Sandbergs för mig. Jag gillar inte den heller. Det är det jag älskar. Så härligt att se att Sandberg inte står still i sitt formspråk och fastnar i traditionstyngda val och föreställningar. Här utmanar man med något brokigt och nytt. Mer sånt!

Samtliga tapeter är tryckta på non woven och tillverkas i en av de finaste tapetfabrikerna någonsin. Från den 16 augusti hittar du kollektionen i butik. 690 kr/rulle är ett fyndpris för svensk tapetkonst. Det är bara att hänga på låset.

/Tapetmartin

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

11 − 4 =