Rebel Walls – Home

1
Borta bra men hemma bäst. Som alltid. Rebel Walls lanserade häromdagen kollektionsboken #9 Home med utvalda tapeter som får en att längta hem. Kollektionen innehåller 30 olika tapetmotiv indelade i sex kapitel; EnterEatRelaxWorkPlay och Sleep. Tanken med dessa kapitel är att underlätta för tapetvalet utifrån det rum man tänkt inreda och visa på hur resultatet kan bli.

Rebel Walls

Det är en bra idé. En utomordentlig idé. Det är inte det att jag inte gillar att svara på frågor om tapeter, det är bara det att jag inte kan nånting om tapeter. Jag bara tycker. Folk har en kuslig förmåga att blanda ihop kunnande med tyckande. Min fru kan tapeter. Jag tycker om tapeter. Tycker om och tycker om. Man kan läsa det lite hur man vill.

Rebel Walls

“En tapet kan förändra karaktären på ett helt rum. Detta ville vi visa på ett enkelt sätt. Vi har valt ut hemmets vanligaste utrymmen där vi visar fem olika tapeter per utrymme. Vi vill förmedla hur stor skillnad en tapet kan göra för att ge rummet ny energi.” säger Irene Gimmersta, Creative Director på Rebel Walls.

Rebel Walls

Visst har hon rätt, Irene? Det har hon ganska ofta faktiskt. Tänk vad lite tapet kan göra skillnad. Med bara några få ynka våder kan man onekligen förändra karaktären på ett helt rum. Ni ser ju själva vilken skillnad det bli i såväl in- som uttryck på bilderna.

Rebel Walls

Återigen har Rebel Walls lyckats med en fin kollektion. Hatt av i vanlig ordning.

/Tapetmartin

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

14 − fem =