Nya Josef Frank-blomster i Svenskt Tenns tapetsortiment

0

Äntligen lite nyheter från Svenskt Tenn! Tre härliga nyheter som sätter sommaren i fokus. Stjärnmattan, Eldblomman och Elefant i nya färgställningar. Underbart!

Svenskt_Tenn_Tapetmartin_1

Tapeterna limtrycks på enligt gammal tradition hos Sandbergs , där varje enskild maskininställning görs för hand av erfarna limtryckare.

Svenskt_Tenn_Tapet_Elblomman_Gra_1.1

Det är lätt att känna hantverket när man drar handen över en limtryckt tapet, då mönstret bildar en lätt upphöjning i materialet. Tekniken ger tapeten en levande känsla och för oss nära Josef Franks original och mönsteridé, säger Svenskt Tenns marknadschef Thommy Bindefeld, och fortsätter:

Josef Frank hade en teori om att färger och mönster kan häva känslan av instängdhet och förespråkade därför tapeter för små utrymmen, men idag används hans blomstrande tapetmönster lika ofta i kök, sovrum och sällskapsrum

Svenskt_Tenn_Tapet_Elefant_Gron_1.1

”Stjärnmattan”, med blomrankor i grågrön färg samt sippor och violer i blå och grå toner, lanseras tillsammans med Josef Franks tapetmönster ”Eldblomman” i grått och Estrid Ericsons klassiska Elefantmönster på grön botten.

Grattis alla färghandlare, här har vi en ny storsäljare!

/Tapetmartin

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × två =