Midbec – Blomstermåla

0

”Det ska kännas tryggt, säkert och avslappnat när man stiger in i ett rum. Med de här tapeterna känner man direkt en varm omfamnande känsla där pulsen går ner och man för en stund kan få släppa vardagens höga tempo och bekymmer”  Exakt så säger min fru i pressreleasen till sin senaste kollektion, Blomstermåla,  för Midbec. Det är bra. Hon säger alltid bra saker Hanna Wendelbo.

Blomstermåla midbec

Ja, kanske inte alltid. Ibland säger hon till exempel att jag ska bygga ett växthus. Eller klippa gräset. Nåväl, nu handlar det inte om det utan om en en helt fantastisk tapetkollektion. Blomstermåla.

Jag har ju sett min fru måla blommor och blad, fåglar och allehanda fägring i drygt 20 år. Jag har alltid varit grymt imponerad, kanske beroende på en egen total avsaknad av allt som via handens hjälp ska resultera i något som överhuvudtaget liknar något på ett papper. Men mest imponerad blir jag faktiskt av den ständiga utvecklingen. Hela tiden finner mönstren nya vägar, det händer saker med färgerna, det leks och det laboreras. Jag har ynnesten att få följa med på den här resan på bara någon meters avstånd. Visst, ibland på grund av oklara omständigheter får jag sätta mig i ett annat rum, men oftast får jag se nya svenska designklassiker växa fram mitt framför näsan. Det är lycka det.

Blomstermåla Midbec

Blomstermåla består av 8 mönster, 33 artiklar och kostar från 599 kr /rulle. Blomstermåla är Midbecs åttonde kollektion under varumärket Designed by midbec och tillverkat på non-woven. Nu tror jag att du som läser en tapetblogg är ganska väl insatt, men om det är någon novis i läsarskaran så kan jag förklara ovanstående rader ganska enkelt. För typ jättelite pengar kan du få vackra mönster på extremt lättapetserade rullar. Comprende? Gillar man att läsa tapetblogg så kan jag rekomendera denna.

Blomstermåla Midbec

Så, ska jag ha någon Blomstermåla hemma? Jajemensan det ska jag! Antingen den till vänster eller den till höger. Vilken tycker du? Vi tycker troligtvis olika jag och Hanna, men hon säger alltid bra saker….

Blomstermåla Midbec

/Tapetmartin

 

PS. De vackra bilderna är stylade av  Catarina Skoglund, kanske mer känd som @annacate och fotograferade av Tove Mattson aka @tovehedvig

 

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

sju − 5 =