Lär dig tapetsera!

0

Allvarligt. Hur många av er vet hur man gör?

Backup mobil dec 2013 1452

Jag har en längre tid funderat på att skriva någon form av instruktionsbok. En kort sådan. Det behövs ingen lång, för det är så pass enkelt att tapetsera. Elle Decoration via min fru hann före. Dessutom med betydligt snyggare bilder än vad jag hade lyckats frambringa.

Att-tapetsera-steg-6

 

Med 5 matnyttiga tips från Hanna Wendelbo-Hansson och bilder i 6 steg visar Elle Decoration hur man går till väga.  Visst jag kanske är aningen subjektiv här men det finns verkligen bra tips i texten. I synnerhet två av dem: Våga och öl. Var för sig då alltså. Våga mer än vad du hade tänkt dig från början vad beträffar mönster och färg. Var inte feg. Det är alltid bra att ta i ordentligt. Även när du tapetserar.

Och ölen sen. Jo det är en viktig ingrediens. Nu menar jag inte att du ska vara på lyset när du tapetserar, jag menar bara att man faktiskt kan och bör fira lite när man gör något så trevligt som att tapetsera. Det kan också ha en viss avslappnande effekt på nerverna om man har en mindre mängd barn som gärna vill hjälpa till med limmet. Skål!

Nu är det bara att läsa, njuta och springa iväg till närmsta måleributik och förse sig med lämpligt antal rullar!

 

/Tapetmartin

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

tretton + tolv =