Julkalender lucka 4 : Vinn presentkort från S O Börjesson

0
vinn presentkort från S O Börjesson 3

Det är dags för att öppna lucka nr 4 i Designbloggarnas julkalender. Idag hittar ni något helt fantastiskt: Ett presentkort (gäller färg från Nordsjö) laddat med 3000 kr hos årets färgaffär S O Börjesson i Kungsbacka. Perfekta julklappen till dig själv eller till någon med renoveringsbehov!

vinn presentkort från S O Börjesson 1

Vinn presentkort från S O Börjesson!

Ni som är lite skeptiska och till exempel har frågor om presentkortet funkar någon annanstans i Sverige. Oroa er icke. Presentkortet gäller endast hos S O Börjesson men det är värt resan från såväl Haparanda som Ystad. Jag har skrivit om värdskapet i världsklass innan. Läs texten HÄR om ni tvivlar.

vinn presentkort från S O Börjesson 2

Hur man tävlar om denna förträffliga vinst av presentkort på 3000 kr? Jo, det är enkelt. Man tar upp sin telefon, öppnar applikationen Instagram. Där letar man upp @designbloggarna och läser alla instruktioner. Sen tävlar man för allt vad skjortan håller fram till kl 23:59 ikväll. En lycklig vinnare meddelas via Instagram. Enkelt eller hur?!

Imorgon är det dags för att öppna en ny lucka i Designbloggarnas fantastiska julkalender. Då är det Annas tur att sprida tävlingsglädje.

Lycka till!

/Tapetmartin

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

sex + 17 =