Julkalender lucka 20: Vinn tapeter från Duro

0
Vinn tapeter från Duro Julkalender Designbloggarna

Vilken ära, vilken lycka, vilken förmån! Jag får i årets sista #wallpaperwednesday förmånen att fira med en lucka i Designbloggarnas julkalender. Där har du chans att vinna tapeter från Duro. Inte vilka som helst utan den fantastiskt fina Juni från deras senaste kollektion Natur.

Vinn tapeter från Duro Julkalender Designbloggarna

Hur man gör för att vinna 4 rullar av den här godbiten från Duro? Inte svårt alls. Du hoppar raskt in på Designbloggarnas Instagram och följer instruktionerna där. Enkelt schmenkelt!

Vinn tapeter från Duro Julkalender Designbloggarna

Idag är det den 20:e december så du hinner inte få hem tapeterna innan tjocka släkten kommer på söndag, men vad är väl bättre än att inleda nya året med nya tapeter?!

Behöver du tips på hur du gör när du tapetserar så har jag samlat hårdvarufaktan under rubriken 5 viktiga verktyg när du tapetserar.

Så, sluta dräll runt här inne nu! In på Instagram och tävla med dig. Vinn tapeter från Duro! Imorgon är det dags för en ny tävling här på Designbloggarna. Kolla in Annas blogg så hittar ni mer info där imorgon. Men…

Jag ber er redan nu vässa både hjärnor och pennor för den 23/12 återkommer jag med en ny lucka i Designbloggarnas julkalender. Traditionsenlig uppesittarkväll med rim som fokus utlovas!

/Tapetmartin

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

tio − 9 =