Rebel Walls – Dusty Pink

1
Rebel-Walls-Tapetmartin-Designblogarna-4

Jag och min kompis Peter har en pod. Den kallas ananaspodden men heter egentligen Designterapin. Det är mest klassiska killgissningar och mansplaining men då och då pratar vi ut på riktigt om trender och design. I något avsnitt pratade vi om den puderrosa, lite smutsiga rosa färgen som fanns överallt på Formex i höstas. Och i våras. Och hösten innan det och våren dessförinnan och hösten före det osv osv.. Jag minns naturligtvis inte vilket avsnitt det var så ni får lyssna igenom allt. Frågan var hur som haver, finns färgen på riktigt?

Rebel Walls-Tapetmartin-Designbloggarna-1

Japp! Nu. Rebel Walls lanserar kollektionen Dusty Pink imorgon och såhär, på ett ungefär ser det ut.

Rebel Walls-Tapetmartin-Designbloggarna-2

Rebel Walls-Tapetmartin-Designbloggarna-3

Och nej. Jag är ingen, vare sig dusty pink- eller puderrosa-kille men det här är väldigt bra. Inte bara trivsamt och vilsamt utan även rätt. Rätt sätt att göra det hela på. Att måla varenda brädbit och mdf-skiva i en trendutställning i den här nyansen faller platt i mina ögon, men med lite liv, mönster och struktur som Rebel Walls adderar här i kollektionen Dusty Pink blir det rätt. Helt rätt.

Rebel Walls-Tapetmartin-Designbloggarna-4

Någon som brukar läsa vad jag skriver trodde att jag var högst skyldig till citatet ”nyanser av inflammerat kött”. Så är det inte. Jag är däremot svårt avundsjuk på geniet som skapade formuleringen. Citatet går att hitta i  Trendensers sammanfattning av Formex. Det ligger så mycket sanning i det om man kollar tillbaka på färgskalan som dominerade Formex. Men här är det annorlunda. En ny, trevlig, frisk upplevelse av den smutsiga rosa färgen.

Återigen gör Rebel Walls bra grejer. Minns inte riktigt när de gjorde en dålig grej senast om jag ska vara ärlig. Troligtvis har det aldrig hänt.

Tapeterna ovan heter såklart saker. Det kommer jag naturligtvis inte heller ihåg men om du kollar på Rebel Walls sida så hittar du inte bara namnen på tapeterna utan även fler bilder och lite priser på godbitarna.

/Tapetmartin

 

 

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × 2 =