Julkalender lucka 23: Vinn visitkort från Tryckakuten

0
Vinn visitkort från Tryckakuten

Vinns visitkort från Tryckakuten! Värde 3000 kr.

I Designbloggarnas julkalender och lucka nr 23 kan jag stolt och glädjefullt tillkännage ett superduperfint pris: 250 st visitkort i gummi från Tryckakuten. Ja, ni läste rätt. I gummi. Alltså ganska precis exakt hur coolt som helst.

Vinn visitkort från Tryckakuten Nej, man måste inte heta Josefin eller har just den mailadressen eller välja just den färgen. Den sanslöst lyckliga vinnaren får i samråd med den galet trevliga personalen på Tryckakuten bestämma hur det ska se ut. Vinnaren lär inte bli besviken. Tro mig. Snabbare, bättre och trevligare service får man leta efter. Jag har beställt mina tre senaste omgångar visitkort från Tryckakuten och jag har alltid varit mer än nöjd. Hur gör man då för att tävla och vinna visitkort från Tryckakuten? Jo, man kvistar in på Designbloggarnas Instagram och följer de mycket enkla anvisningarna där.  Jag kan bjuda på ett litet förhandstips. Det är den 23/12 idag och det innebär rimstuga. Så se till att vässa pennor och hjärnor. Må bästa rim vinna! /Tapetmartin Ps. Imorgon kör Very Camilla sista luckan i Designbloggarnas Julkalender. Missa inte!

Julkalender lucka 20: Vinn tapeter från Duro

0
Vinn tapeter från Duro Julkalender Designbloggarna

Vilken ära, vilken lycka, vilken förmån! Jag får i årets sista #wallpaperwednesday förmånen att fira med en lucka i Designbloggarnas julkalender. Där har du chans att vinna tapeter från Duro. Inte vilka som helst utan den fantastiskt fina Juni från deras senaste kollektion Natur.

Vinn tapeter från Duro Julkalender Designbloggarna Hur man gör för att vinna 4 rullar av den här godbiten från Duro? Inte svårt alls. Du hoppar raskt in på Designbloggarnas Instagram och följer instruktionerna där. Enkelt schmenkelt! Vinn tapeter från Duro Julkalender Designbloggarna Idag är det den 20:e december så du hinner inte få hem tapeterna innan tjocka släkten kommer på söndag, men vad är väl bättre än att inleda nya året med nya tapeter?! Behöver du tips på hur du gör när du tapetserar så har jag samlat hårdvarufaktan under rubriken 5 viktiga verktyg när du tapetserar. Så, sluta dräll runt här inne nu! In på Instagram och tävla med dig. Vinn tapeter från Duro! Imorgon är det dags för en ny tävling här på Designbloggarna. Kolla in Annas blogg så hittar ni mer info där imorgon. Men… Jag ber er redan nu vässa både hjärnor och pennor för den 23/12 återkommer jag med en ny lucka i Designbloggarnas julkalender. Traditionsenlig uppesittarkväll med rim som fokus utlovas! /Tapetmartin  

Julkalender lucka 4 : Vinn presentkort från S O Börjesson

0
vinn presentkort från S O Börjesson 3

Det är dags för att öppna lucka nr 4 i Designbloggarnas julkalender. Idag hittar ni något helt fantastiskt: Ett presentkort (gäller färg från Nordsjö) laddat med 3000 kr hos årets färgaffär S O Börjesson i Kungsbacka. Perfekta julklappen till dig själv eller till någon med renoveringsbehov!

vinn presentkort från S O Börjesson 1
Vinn presentkort från S O Börjesson!
Ni som är lite skeptiska och till exempel har frågor om presentkortet funkar någon annanstans i Sverige. Oroa er icke. Presentkortet gäller endast hos S O Börjesson men det är värt resan från såväl Haparanda som Ystad. Jag har skrivit om värdskapet i världsklass innan. Läs texten HÄR om ni tvivlar. vinn presentkort från S O Börjesson 2 Hur man tävlar om denna förträffliga vinst av presentkort på 3000 kr? Jo, det är enkelt. Man tar upp sin telefon, öppnar applikationen Instagram. Där letar man upp @designbloggarna och läser alla instruktioner. Sen tävlar man för allt vad skjortan håller fram till kl 23:59 ikväll. En lycklig vinnare meddelas via Instagram. Enkelt eller hur?! Imorgon är det dags för att öppna en ny lucka i Designbloggarnas fantastiska julkalender. Då är det Annas tur att sprida tävlingsglädje. Lycka till! /Tapetmartin

Julkalender lucka 2 : Vinn tapeter från Midbec

7

Äntligen är det dags för  Tapetmartin att bidra till tävlingen runt Designbloggarnas julkalender. Vad passar väl bättre än 5 härliga tapetrullar från Midbec och deras kollektion Blomstermåla?!

Julkalender Midbec Tapeter Designbloggarna 2017 Bild: Nanna van Berlekom Det hela är ganska enkelt. Du ser till att följa @midbec och @designbloggarna på Instagram, själva tävlingen händer på Designbloggarnas Instagramkonto. Där svarar du på en enkel fråga och motiverar varför just du behöver 5 fantastiskt vackra rullar tapet. Easy peasy eller hur? Julkalender Midbec Tapeter Designbloggarna Frågan då? Hur lyder den undrar ni? Jo, vi undrar när Midbec grundades. Svara på det och skriv en rysligt bra motivering så är allt klappat och klart. Julkalender Midbec Tapeter Designbloggarna Vill du läsa mer om Blomstermåla så kollar du HÄR. Tävlingen gäller från och med nu till kl 23:59 ikväll. En lycklig vinnare meddelas via Instagram under nästa vecka. Imorgon är det 1: advent. Vad sägs om att tävla om lite vacker belysning då? Kolla in Hannas Gröna Rum för lucka nummer 3. /Tapetmartin

Julkalender hos Designbloggarna.se

0
Julkalender hos designbloggarna

Vi går mot juletider i rasande tempo och vad vore väl en decembermånad utan en rejäl julkalender? Vi på Designbloggarna.se är otroligt glada över att få kunna presentera det som i arbetsgruppen fått namnet The Most Epic Julkalender Known To Man. Man kan också bara kalla det för julkalender. Fint blir det hur som helst.

Julkalender hos designbloggarna Man kommer att kunna tävla om helt galet fina priser från den 1:e december till den 24:e på självaste julafton. För oroade själar kan jag lugnande berätta, nej, det blir inte tapeter 24 dagar i rad. Det kommer att vara fantastiska presentkort, vackra inredningsföremål, biljetter och möbler. Och tapeter såklart. Fina tapeter. Bland annat Juni här ovan från Duro. 24 helt unika och väl genomtänkta föremål ska tävlas ut hos oss bloggare under december. Tryter julklappsinspirationen så är det på Designbloggarna du ska hänga i december. I väntan på att julkalendern drar igång så tycker jag du ska läsa om Stefans förberedelser inför Stora Trenddagen samt kolla in de magiskt fina bilderna på växthuset hos Hannas Gröna Rum. /Tapetmartin