SENASTE ARTIKLARNA

Marmor på tapeten

0

I väntan på att Boråstapeter ska förlansera en förlansering till en tapetkollektion som kommer i juni 2017 så väljer jag att lyfta fram Murals Wallpaper och deras evinnerliga tjat om marmortapeter.

Så här ser det ut:

mural_wallpapers_tapetmartin_1 mural_wallpapers_tapetmartin_2 mural_wallpapers_tapetmartin_3

Ni tänker på samma sak som jag? Stylisten har bara en stol och den ska ta mig tusan användas på samtliga bilder. Kostnadseffektivt men attans vad tråkigt.

Jag gillar faktiskt detta. Marmoreffekten är levande och skapar en dramatik i rummet. Dessutom både billigare och bättre på alla sätt och vis än den riktiga varan.

Nåväl, önskar er alla en trevlig fredag!

/Tapetmartin

 

 

DELA

Team Hawaii – Cuckoo´s Nest

0

Det damp ner ett brev i inkorgen idag från några favoriter jag har följt under ett par år. Malin och Anne på Team Hawaii. När de gör något är det alltid något extra. Ni minns väl Nature Calling? Nu är det dags igen. Även denna gång i samarbete med Photowall. Kollektionen heter Cuckoo´s Nest och jag har inte fått de ”riktiga” bilderna ännu men nedanstående som jag klippt från den bifogade pdf´en bådar gott eller hur?

 

Cuckoos_Nest_Tapetmartin_1 Cuckoos_Nest_Tapetmartin_3

Jag vet inte vem vem som har tagit de fantastiska bilderna eller vem som stylat, men bra är det. Riktigt bra. Typ 1000 gånger bättre än de bilder som finns tillgängliga hos Photowall.

/Tapetmartin

DELA

#wallpaperwednesday

0

Nyss hemkommen från ett trevligt event på Artilleriet kom jag på att jag helt och hållet glömt bort att summera den gånga veckans tapetfavoriter på Instagram. En svår uppgift bör nämnas. Det är en djungel där ute. En djungel av helt fantastiska tapetbilder. Mina 6 favoriter här nedan är bara ett axplock av allt fin som finns under hashtaggen #wallpaperwednesday Håll till godo!

wallpaperwednesday_tapetmartin_1

Först ut är @emmaolbers arkivfynd. Är det bara jag som hoppas att hon gör tapet av den här skissen?

wallpaperwednesday_tapetmartin_4

Om man inte redan följer @behangfabriek så är det dags nu. Alltid härliga tapetbilder!

wallpaperwednesday_tapetmartin_5

Enkelt, genialiskt och vansinnigt roligt från @newwall

wallpaperwednesday_tapetmartin_6

Mina kompisar på @muralswallpaper forstätter att leverera. Både på Instagram och i min mailkorg.

wallpaperwednesday_tapetmartin_3

@rumhemma har bra smak. Mycket bra smak. Både vad gäller tapetval och stylist.

wallpaperwednesday_tapetmartin_2

Sist ut i veckans svep. Så vackert att man trillar av stolen. Well done @johannaskanmyr

/Tapetmartin

 

 

DELA

Låt det Spira!

0

Trädgårdsdrömmar och odlarfantasier. Behovet av att ta in naturen i våra hem är större än någonsin. Naturen erbjuder något för de flesta, om det så gäller att få hämta andan, pyssla lite i trädgården eller att ge sig ut på ett äventyr i skogen. Man ser det hos i stort sett alla tapettillverkare just nu. Duro är givetvis med på den bollen med kollektionen Spira.

Duro_Spira_Tapetmartin_1

Årstidernas växlingar, kärleken till naturen och modern geometri har inspirerat oss till vår senaste tapetkollektion Spira”, säger Duros designteam

Kollektionen består av bladverk och slingor, livliga blomsterängar och geometriska former. Spira innehåller 37 mönstrade tapeter och 7 enfärgade tapeter som tillsammans bjuder in till nya färgkombinationer.

/Tapetmartin

DELA

Joy Zandén

0

Ja, ibland behövs inte mer rubrik än så. Joy Zandén. Det räcker liksom där. Jag har skrivit om projektet hon varit delaktig innan men så kom filmen från Sandberg Wallpaper med Joy Zandén som huvudperson. Dra mig baklänges. Vilken, ursäkta språket mamma, jävla film! Det är så vackert, så bra och så intressant att man bara sitter med ett stort leende efter man tittat på de dryga två minuterna. Goosebumps never lie! Här är det goosebumps varje gång jag kollat och tro mig, jag har kollat många gånger nu.

Om jag skulle ha något att invända mot det här mästerverket så är det att det bara är två minuter. Jag vill se två timmar Joy Zandén. Jag vill veta allt!

/Tapetmartin

 

 

DELA