SENASTE ARTIKLARNA

#wallpaperwednesday

0

Klockan börjar närma sig ostbricka, dags att sätta sig på altanen och njuta av trädgården, andas frisk luft och bara känna lugnet. Framför allt lugnet efter bloggstormen. Men först ska vi kolla lite på mina 6 favoriter från Instagram under den gångna veckan. Sett ur ett tapetperspektiv. Som vanligt utan inbördes rangordning. Håll till godo och för guds skull, följ!

wallpaperwednesday_tapetmartin_3 wallpaperwednesday_tapetmartin_2

Två för mig nya men ack så trevliga bekantskaper @santorus.london och @moore.christopher visar upp tapetskatter de luxe!

wallpaperwednesday_tapetmartin_1

Jag kommer aldrig att tröttna på @sofiaatmokkasins flöde. Magiskt!

Jag avrundar med ett fenomen jag pratat om innan. Alla våra tapetbutiker runt om i Sverige OCH Norge som ständigt postar underbara saker. De är så många och gör det så bra. Här är ytterligare tre. @maleributikenialvik @tapetoramanorge och @coloramaangelholm

wallpaperwednesday_tapetmartin_6 wallpaperwednesday_tapetmartin_5 wallpaperwednesday_tapetmartin_4

Trevlig onsdag på er vänner!

/Tapetmartin

DELA

Fotboll på tapeten

1

Det har troligtvis inte undgått någon. Det är fotbolls-EM. På alla kanaler. Hela tiden. För bara några år sedan kunde man välja bort det ganska enkelt genom att inte titta på tv. Nu är det helt omöjligt att undgå. Twitter, Facebook och Instagram svämmar över av Will Griggs, Zlatan och Island. Som om inte det var nog så finns det dessutom tapeter som passar ändamålet väl.

Van-Basten

Kollektionen heter Football Icons och kommer från Murals Wallpaper.

Cruyf Best

Jag gillar fotboll.

/Tapetmartin

DELA

#wallpaperwednesday

0

Idag, för en gångs skull, så vet jag vet jag vilken dag det är. Det är #wallpaperwednesday Precis som vanligt har jag samlat 6 favoriter från Instagram under den gångna veckan. Bilder som får mig att må lite extra bra, konton som är lite extra kreativa och framför allt bilder som har tapeter i fokus. Håll till godo!

 

Först ut är en för mig helt ny bekantskap @caitlinwilsondesign Att hon har 104000 följare är väl inget annat än ett tecken på att jag är sist på bollen igen….

wallpaperwednesday_tapetmartin_1

Detta är inte första gången, troligtvis inte sista gången heller som @prastgardsliv är med i mitt lila svep. Alltid lika inspirerande och vackert!

wallpaperwednesday_tapetmartin_2

wallpaperwednesday_tapetmartin_4

Direkt från fabrik… närmare bestämt tapetfabriken i Gävle @durosweden producerar finfina saker. Missa inte!

wallpaperwednesday_tapetmartin_5

Mina nya favoriter @tigronandfloyd ligger inte på latsidan. Efter kollektionen Svenskt Vemod som tog mig med storm kommer nu lite bilder från kommande kollektionen Mormorlandet.

wallpaperwednesday_tapetmartin_3

Veckans glädjepaket kommer från @mariadesignstudio Visst blir man löjligt glad av en så här fin bild!?

Sist men inte minst så kommer en blågul hyllning. Från Sverige till Sverige via @coloramaaskim

wallpaperwednesday_tapetmartin_6

Förutom att ni ska heja på landslaget ikväll så kan ni i till exempel halvlek se till att börja följa ovan nämnda konton.

/Tapetmartin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DELA

Princesstapeten

2

Som administratör på @designhjalpen får man ibland syn på saker som är så fina att man trillar baklänges. Dels av den goda saken i sig, att vilja hjälpa, men också av själva designen. Lisa Minouges företag Big Little Objects och Princesstapeten är en sån sak.

biglittleobject_tapetmartin_1

Lisa har gjort en tapet med idén att ge en bredare bild av vad det kan innebära att vara en prinsessa. De reser, rider på björnar, klättrar i träd, slåss mot drakar, ritar, läser m.m.
Det är ett mönster med massor av detaljer, där man upptäcker nya saker hela tiden. Det är tryckt på nonwoven-kvalitet. Basen är varmvit och mönstret lite smutsrosa och mörkt vinrött. Varje rulle är 10,05 m lång * 0,53 m bred. Det är en förskjuten mönsterpassning på 26,5 cm. Varje rulle kostar 1000 sek.
biglittleobject_tapetmartin_2
När jag kollade Designhjälpens instagram alldeles nyss så är de två rullarna fortfarande osålda! Skynda fynda!
/Tapetmartin
DELA

#wallpaperwednesday

0

Lugn i stormen! Sakta i backarna! Jag vet. Ja, jag vet att det inte är onsdag idag men om folk postar #tbt oavsett veckodag så kan jag faktiskt posta #wallpaperwednesday på en torsdag. Det är faktiskt inte mer än rätt. Dessutom råkade jag glömma bort det igår. Men det är knappast mitt fel!

Nåväl. Här, utan inbördes rangordning, kommer mina 6 favoriter med tapetanknytning från Instagram den gångna veckan. Håll till godo!

wallpaperwednesday_tapetmartin_1

Den svenska sommaren biter sig kvar och den här godbiten från @intrade_itg fångar känslan väldigt bra.

wallpaperwednesday_tapetmartin_2Vem vill inte ha fåglar bakom sig när man sover? Kolla in @juliettraverswallpapers för mer inspiration!

Alltid lika stilsäkra @hyggeandwest här nedan. Följer ni inte redan så är det dags nu!

wallpaperwednesday_tapetmartin_4 wallpaperwednesday_tapetmartin_5

Enkelt, snyggt, grafiskt och barnsligt vackert från @missprint_ltd 

Och på tal om just barn. Sötaste bilden på Instagram på länge kommer från @tinamarieclark och jag pratar givetvis om tapeten….

wallpaperwednesday_tapetmartin_6

Jag avrundar veckans svep med @alphatonedesigns Snubblande likt Tigron & Floyds Bergman eller vad tycker ni?

wallpaperwednesday_tapetmartin_3

Trevlig on.. Torsdag på er vänner!

/Tapetmartin

DELA