Pyssla med Larsson & Lyth!

0

Larsson & Lyth har startat Youtube-kanal. Hurra säger jag; två superduktiga kreatörer jag ser fram emot att lära mig mer av!

Lyth i Larsson & Lyth är Helena, en av mina favoritmänniskor. När vi sågs sist hade hon ett fantastiskt fint halsband på sig. Naturligtvis hade hon gjort det själv, pga fantastisk människa. Det var som ett bubbligt moln av garn, fäst i svart, tunt elastiskt band. Garnet var supertjock ullig ull så det var svårt att se exakt hur hon fått ihop det där molnet. Virkat? Tovat? Nähä, det var påtat, förklarade Helena. Som du lärde dig i scouterna! Nähä, Helena, jag lärde mig inte påta i scouterna. Jag var med i scouterna en termin för att det fanns en kille där som jag tyckte var snygg. Och jag lärde mig inte någonting annat än att jag var om möjligt ännu blygare än jag trott, och avslutade därför mitt scoutliv med oförrättat ärende. Nu har Helena startat en pysselkanal på Youtube tillsammans med Anna-Lena – Dnilva. Jag tror det blir bra! Och så fick jag till slut lära mig påta!

Zooma in Helenas coola, påtade halsband! Tre påtade längder, ihopsydda med små små stygn. (Här var vi på premiären av Jason Diakités föreställning En droppe midnatt i Stockholm, och jag såg den igen när den kom till Malmö i torsdags. Missa inte den! Och det säger jag inte bara för att jag har en lillebror i en framträdande roll i bandet 😉

Klicka här för att läsa mer från Stinas trådar.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

fyra + 10 =