Happy National Ugly Christmas Sweater Day!

0
ugly christmas sweater

Idag är det National Ugly Christmas Sweater Day. Och var passar en jultröja bäst? I granen såklart! Där kan den hänga, klia och stickas ikapp med granen.

Jag firar dagen med att titta på bilder på ursötfula tröjor som någon som har tid skulle kunna sitta och pyssla med. Framför tv:n med Bridget Jones till ära av den fulaste av jultröjor: Mr Darcys renprydda kreation. Sen hade någon kanske övergått till att titta på The Holiday, dricka glögg, äta pepparkakor, marsipan… ja och sen kanske det blev dags för Love Actually! Såå mysigt någon skulle kunna ha det. Själv ska jag alldeles strax gå på veckans tredje julhygge. Sen ska jag hem och playa På Spåret och i morgon är det tillbaka till jobbet igen. Alltså soffan. Helt utan glögg, garn och hygge. Bara jag och datorn. Mys. Faktiskt, det också.

ugly christmas sweater
Klipp ut i filt, sen är det bara att pynta loss! Kör dubbel filt, så kan du stoppa den lite också. Superfin, eller hur!
ugly christmas sweater
Den här finns att köpa på Pottery Barn, liksom tröjorna överst i inlägget.
Hemkörd och ullig, lite extra så pga oskarp bild. Kan du sticka eller virka svänger du snabbt ihop din egen tröja på fri hand.
ugly christmas sweater
De här fulingarna kan du sticka efter beskrivningen från Red Hart Yarn. Nej, de är ju jättefina såklart! 
ugly christmas sweater
Själv virkar jag helst. Det är så mycket enklare att frifräsa med virknålen än med stickorna. Så, något åt det här hållet ska jag kanske ändå ge mig på. Eller vad säger bloggkollegan, tillika sengångar- och julskinkefrihandsvirkaren Anna Boussard?

Återigen, ha en underbar helg! Och vänj er inte vid två inlägg om dagen här. Det är bara just nu när jag har så väldigt mycket på jobbet som jag använder bildgooglande efter julpyssel som en av många prokrastineringstekniker.

/Stina.

Klicka här för att läsa mer från Stinas trådar. 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

ett × 2 =