Mjuka klappar för hemmet

3

Vem älskar inte mjuka klappar? Mjuka, gosiga, värmande… Här är några jag gärna hittar under granen på lördag. Ovan en klassisk ullpläd från skånska Klippans yllefabrik – borde vara obllgatoriskt i varje skånsk sommarstuga. Pris 799 kr.

mimou kuddar

Mimou har fantastiskt vackra textila produkter med fina detaljer. Kuddar runt 800 kr/st.

3_LOVELY_LINEN_sofi_sykfontNu är även jag redo att prova hypade linnesängkläder. Mycket tack vare den här bilden som Sofi Sykfont tagit till ett hemma hos-reportage i HD Sydsvenskan Himma. Sängkläderna kommer från Lovely Linen.

4_LINUM

Det här mönstret från Linum kom för något år sedan och jag föll pladask men har inte slagit till. Nu vill jag ha en rejäl duk för sommarens dukningar.

5_frosta_design_makrame

Mera trådar tack! Jag har nosat på både makramé och vävning i år men inte kommit till skott. Frosta design har färdiga kit för båda teknikerna.

6_normann_copenhagen

Normann Copenhagens Trace Rug önskar jag mig till min son, som behöver lite fin ljuddämpning i sitt rum.

7_marimekko_bagDen här väskan har stått i fönstret i Marimekko-butiken nära mitt kontor i Malmö i år. Jag är ingen Marimekko-fantast rent generellt, men den här vill jag ha!

 

3 KOMMENTARER

  1. Jag har inte tänkt på det, men är ju heller ingen riktig Morris-nörd. Men du har rätt! Även om jag personligen gillar Linums mönster mer så är de väääldigt lika. Tack för påpekandet, och god jul 🙂

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 − fjorton =