Knithacker – knasig och härlig garnspiration

0
knithacker på stinas trådar

Gillar ni stickning och har åtminstone en gnutta humor ska ni följa Knithacker.

På Knithacker samlar sticknings- och marknadsföringsproffset Danielle Helke galna, roliga, fantasifulla och framförallt riktigt fina stickprojekt. Som namnet antyder jagar hon ”hacks” och visar sådana från läsare från världens alla hörn. Bloggen rymmer mer än stickning, allt i garnväg är välkommet här, inklusive garngraffiti. Här finns också länkar till gratis beskrivningar och massor av pysseltips, till exempel som nu inför Halloween. Men min favoritkategori är Fibre Art & Yarn Bombs. Nedan några exempel som inspirerar skiten ur mig.

knithacker på stinas trådar

Ja, någon har återskapat en målning av Gustaf Klimt. I garn. Skjut mig. Varför gör jag inte sånt här? Jag ÄR så galen, jag HAR så sjuka idéer i min hjärna, lovar. Uppsnappat och rapporterat till Knithacker från Prag.

knithacker på stinas trådar

Detta är direkt översatt från engelskan en ”skallig cypress”. I garn. Av Bromeleighad, vars grej är just att sticka naturen.

knithacker på stinas trådar

En fantastiskt fin hyllning till sångerskan Nina Simone, på en vägg i staden Raleigh i hennes födelsestat North Carolina. 120 frivilliga har virkat varsin ruta i skapelsen som mäter 12 x 6 meter.

knithacker på stinas trådar

Trådkonst uppsnappad på Dovecot Studios i Edinburgh.

Överst: Ann Eunson har gjort det spetsstickade staketet, till och med jag blir sugen på trädgårdsarbete nu!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

nio + 18 =