Ikea i Innehållsrikt samarbete

2
innehållsrik

Om man är stor och stark måste man vara snäll. En devis jag gärna försöker lever efter. Jag är glad att Ikea tänker likadant. Och ännu bättre blir det ju när man dessutom hjälper dem som inte är fullt så stora. Ikeas Innehållsrik är den senaste, och sjunde i raden, av tillfälliga kollektioner skapade tillsammans med kvinnliga entreprenörer i Indien.

Innehållsrik har tema strand och naturmaterial som röd tråd. Eller snarare blå, som det brukar bli när det handlar om stranden. Att det landskap som innehåller hav, strand och vass är en personlig favorit för undertecknad är ju ingen hemlighet. Så att hitta personliga favoriter i kollektionen Innehållsrik var inte svårt. Samtliga i design av Sarah Fager.

innehållsrik
Kuddfodral i bomull, ytan ser spännande ut och jag blir tillräckligt sugen på att känna på dem för att fundera på att dra till det stora varuhuset i helgen.
innehållsrik
Korgar flätade av bananfiber som klarlackats. Om jag var med i Robinson skulle jag fläta korgar det första jag gjorde,  det verkar så kul!
innehållsrik
Praktiska lådor av kartong och bomull. Ser inte ut att rymma jättemycket garn dock. Men kanske virknålsstaschen?
innehållsrik
Superfin kökshandduk i bomull. Ett stort plus för stylingen med min personliga favoritlök: bananschalottenlöken.
innehållsrik
Kuddfodral i bomull. Visst är det 90-tal i färgerna och mönstren här. Den Kleinblå fondväggen: är den på väg tillbaka?
innehållsrik
Badhandduk i bomull. Även superfint kakel här. Jag går i stugbadrumsrenoveringstankar och tänkte försöka låta bli att välja något coolt marockanskt eller något (alltför) amerikanskt beach house-aktigt. Kakel ska sitta länge och det här känns passande för en svensk sommarstuga anno 1958 och vidare, i oändligheten.

/Stina.

Vill du läsa mer från Stinas trådar gör du det här

2 KOMMENTARER

  1. Underbara produkter kökshanddukarna i bomull ser ut att komma bli en riktig hitt tillsammans med de blåa kuddfodralen. Blått kommer ses mycket i år. Ska bli spännande och se hur försäljningen av dessa går.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

fem × 2 =