Daniella Witte och ljuset

0
Daniella Witte chhatwal jonsson

Daniella Witte har stylat bilder för Chhatwal & Jonsson – det har jag missat. Ändå är de två riktiga favoriter.

Jag träffade Daniella Witte första gången när jag var redaktör för Metro Bostad och vi skulle ha ett läsarevent i Turning Torso. Vi skulle ha en liten panel av inredare som svarade på frågor från publiken. På något sätt hade jag fått nys om Daniella; hon var inte bloggare då utan hade nyligen slutat jobba på Ikea för att starta eget. Med i den lilla panelen var också Jannice Wistrand, och jag kommer ihåg hur vi försökte övertala Daniella att börja blogga. Det gjorde hon, och resten är, som man brukar säga, historia. I år var både Daniella och Jannice nominerade till priset som årets inredningsbloggare av Elle Decoration. Det blev Jannice som knep priset den här gången, men jag var lika – helt obefogat – stolt över båda mina skånska bloggsystrar.

Daniella Witte chhatwal jonsson

Se och njut, Daniella har en helt fantastisk fingertoppskänsla för både foto och styling. Hennes egna bilder är naturligtvis starkast, men det är roligt att se hur hon lägger ”sitt” filter i de uppdrag hon gjort genom åren, bland annat för Sandbergs tapeter.

Daniella Witte chhatwal jonsson

Chhatwal & Jonsson är jättesvårt att stava till, men så är också deras textilier alltid väl arbetade och uppbyggda kring materialets möjligheter.

Daniella Witte chhatwal jonsson

Och där var den – Daniella Wittes känsla för ljus.

Daniella Witte chhatwal jonsson

Höstiga färger men framförallt härliga strukturer och detaljer från Chhatwal & Jonsson.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

fem × 2 =