Ska vi gå på auktion?

0

Just nu pågår visning och budgivning på ett sortiment av Pop/Rock-artiklar hos Stockholms auktionsverk.

Över 150 objekt från 1950 till nutid finns samlade. Man får nästan lite svindel när man ser katalogen över vilka objekt som kan bli en del av sitt hem och liv.

Budgivning pågår till lördagen den 6 september då samtliga nummer klubbas online. Vi har alltså ett par dagar på oss att drömma och fundera – ”Ska jag slå till?”

Jag har valt ut ett par artiklar som jag drömmer lite extra om.

Madonna

Madonna. Drottningen. Alltså.. Nästan svimfärdighet på det här objektet. Signerat idolkort vid perioden då hon var aktuell med albumet ”American Life”.

Madonna Jacka Turnéjacka ABBA Turnéjacka ABBA 2

Turnéjackor. Madonna och ABBA. Snygga! Jag kan se mig själv i en ABBA-jacka. Eller Madonna.. Eller ABBA.. Hrm.. Båda två?

Andy Warhol

Kungen av POPART, Andy Warhol. Här har vi en autograf som är öppen för budgivning. Jag läser att den nuvarande ägaren medverkade vid signeringen. Häftigt.

Michael Jackson

När vi ändå pratar kungar.. The King of Pop, Michael Jackson. Här i en målning av ett geni. Mr Brainwash. Känner ni till honom? Han gjorde omslaget till Madonna’s samlingsskiva ”Celebration”. Har även sett honom göra Lana Del Rey och tusen saker därtill. Han vet vad han gör. Snyggt.

Dolly Parton

Jag är kär i Dolly Parton. Jag tycker hon är supersnygg på detta fotografi som är taget under en spelning i Göteborg 1976.

Blondie

Signerat omslag med Blondie. Mums.

The Beatles

Avslutningsvis något som väcker vill-ha-begär. Jag är inget överdrivet fan av The Beatles men finner denna ikoniska leksak underhållande. Förpackningen är magisk.

Vill du se mer? Kolla in samlingssidan för alla objekt HÄR.

Vilka är dina favoriter?

INGA KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

sex − sex =