iTunes festival 2014

0

iTunes Festival

Meningen med livet? Jo.. Jag svarar kärlek. Och festival.

Det är underbart att gå på festival. Förhoppningsvis bra väder, god öl och spring i benen från scen till scen för att se favoriter och upptäcka nya artister. Är det någon gång jag känner separationsångest är det när en festival tar slut.

För att stilla hungern inför nästa sommar anordnar iTunes en festival som pågår under hela september månad från London direkt hem till höstmyset i soffan. Antingen kan man snurra in sig i sin största filt eller köpa öl och bjuda hem vänner.

Jag är pepp på iTunes Festival 2014 och vill nu lyfta fram mina favoriter.

Calvin Harris

Calvin Harris – 7 september.

Hitmaskin, superproducent och söt som en pralin. Denna londonherre är min favorit när vi pratar DJ’s. Min favoritlåt med Calvin Harris är ”I’m Not Alone”. Vi snackar festvarning på en söndag här..

Sam Smith

Sam Smith – 9 september.

Jag förklarar kärlek till den här mannen här och nu. En röst som inte lämnar någon oberörd. Jag såg honom på Bråvallafestivalen och kommer ta nästa chans till att se honom live igen. Med glädje njuter jag av en livespelning från soffan sålänge.

Pharrell

Pharrell Williams – 10 september.

Ni vet att jag är ett fan av Pharrell Williams. Detta lyckopiller ger sin spelning på festivalen tre dagar innan han besöker Stockholm. Jag kan inte tänka mig en bättre uppladdning. Vi ses i globen, Pharrell!

Foxes

Foxes – 15 september.

När vi ändå pratar lyckopiller så pratar vi om supersöta Foxes! I min närmaste vänkrets är vi all in på Foxes. Hon är den brittiska popstjärna som jag önskar all lycka i världen. Jag har sett henne på Bråvallafestivalen och kommer se henne som förband till just Pharrell. Jag kan inte få nog.

Kylie

Kylie Minogue – 27 september.

Kylie gör aldrig någon besviken. Det är tryggt att ha henne i popvärlden. När många vill testa nya stilar står Kylie kvar i sina discopumps och levererar hit efter hit efter hit efter… Jag har supermånga prylar med Kylie. Ett fan? absolut!

MNEK

MNEK – 27 september. (OBS! Förband till Kylie Minogue)

Gör mig en tjänst. Upptäck MNEK. Jag är såld. ”Every Little Word” kan jag inte sitta still till samtidigt som jag tycker ”Ready For Your Love” är en av årets bästa låtar. För att tillägga ytterligare intresse så finns det rykten på att MNEK jobbar på Madonnas kommande material.

Du kan se en komplett lista på samtliga spelningar HÄR.

INGA KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

sexton + tolv =