SENASTE ARTIKLARNA

Mitt sista inlägg

0

VROOM. Jag sätter mig i bilen med BEYONCÉ mot okänt resmål.

Mitt bloggkollektiv strukturerar om och min popblogg har kommit till ett slut.

Tack till alla som gjort denna blogg möjlig. Tack för den här tiden.

YOURS // poprichard.

DELA

Little Mix till Sverige

0

När man inte trodde att konsertåret 2016 kunde bli bättre annonserar LITTLE MIX att de startar sin Europa-turné i Sverige på Gröna Lunds scen söndagen den 12 juni.

Jag blir popsnurrig. Av lycka.

Little Mix släppte som bekant albumet ”Get Weird” i slutet av förra året och visar med det hur nutidspop låter. Just nu är de aktuella med singeln ”Secret Love Song” som är en duett med Jason Derulo. De är även klara för ett uppträdande på ”Brit Awards” där de också är nominerade i två prestigefyllda kategorier.

DELA

Hur mycket pop kan det bli?

0

Svaret på frågan i rubriken är: jättemycket.

När jag trycker på play och tittar på färska videon från Niki & The Dove möts jag av världens alla färger och glitter i en flashbackflirt som ger låten ”So Much It Hurt” mycket liv. Ett bra exempel på hur en låt kan lyfta med en musikvideo.

Lovely. Well done.

DELA

Gwen Stefani släpper nytt

0

Genom åren har jag lyssnat mycket på GWEN STEFANIs röst. Både som frontsångerska i No Doubt men kanske mest som soloartist.

Hennes första soloalbum ”Love. Angel. Music. Baby” är en riktig klassiker.

Nu är hon tillbaka med nya albumet ”This Is What The Truth Feels Like” där skivomslaget och titeln för mina tankar till att det blir något slags terapi-album. Det är (troligtvis) hon själv som skrivit titeln på skivomslaget och ja, det höjer ju betyget. Jag är nyfiken på det här..

Release : 18 mars.

DELA

Where’s The Music? : LITTLE JINDER

0

Little Jinder är ett dragplåster. Många vill se henne och det är helt rätt. När jag står och väntar på att hennes spelning ska börja iakttar jag att många ser förväntansfulla ut och att en del säkerligen köpt sin biljett till festivalen med anledning av just Little Jinder.

På scenen finns det ballonger och pelare som reflekterar ljus. Lokalen släcks och Little Jinders basgång får det att vibrera i min bröstkorg. Hon äntrar scenen och påbörjar spelningen med låten ”Dö”.

Vidare,

1. Värmekyrkan passar Little Jinder perfekt. Det är kul att hon själv uttrycker det från scenen.

2. Låten ”Ful & Tråkig Tjej” har fått en extremt najs kostym. Det blir ett favoritmoment och melodislingan i refrängen är såå bra.

3. Låtarna ”Super 8” och ”Puzzel” är två andra favoritmoments.

4. Rebecca Scheja (Rebecca & Fiona) gästar scenen och tillsammans gör de en duett av ”Hångellåten”. Jag erkänner. STARSTRUCKED.

Det är inte så svårt att blogga om popmusik när Little Jinder finns.

DELA