Boken och pläden som garanterat kommer gå i arv.

0

Jag älskar fotoböcker, äger många och här sprang jag in i en som nog kommer vara en tio-i-topp i mitt bibliotek. Fantastiska bilder av vår planets alla urbefolkningar tagna av Jimmy Nelson. Ingen pocketbok direkt utan en coffeetablebook som heter duga (vikt 5.5kg!!!) Spännande och inspirerande men också skrämmande att så många av dessa folkgrupper är på väg att försvinna. Jag hittade den i ett av mina favoritgallerier för foto här i Stockholm, Galleri Partout på Sturegatan 16. Mycket fin fotokonst och underbara böcker som sagt. Tänker styra kosan dit på torsdag igen för då har Bingo Rimér vernissage och jag tror att det blir en spännande mix av allt han producerat under många år.

IMG_8188 IMG_8189 IMG_8186

FullSizeRender 39

 

En drömpläd!

FullSizeRender 40 IMG_8153

Det kom en pläd med posten häromdagen.. Oj! Inte vilken pläd som helst. Helt underbara färger och fantastisk kvalitet. Den här kommer jag njuta av i resten av mitt liv och sen kommer den gå i arv. Garanterat! Man vet när något riktigt själfullt och äkta kommer över ens tröskel och in i hemmet.. Så kände jag både med veckans bokköp och pläden som kom i present ifrån Falu Rödfärg, detta härliga företag som stått för svensk kvalitet och genuinitet i 250 år Dom har gjort ett kul och inspirerande samarbete med duktiga Mia Svalänge som har formgett pläden. http://falurodfarg.com

Här i Stockholm finns pläden att införskaffa hos Svenskt Tenn.

Jag älskar den!! Ingår i samlingen ibland mina Pendletonplädar nu.

 

IMG_8118 Avslutningsvis en bild ifrån Galleri Partout av Kevin Winter/Getty Images föreställande Rhianna på scenen under Billboard Music Awards i Las Vegas 22:a Maj 2016. Den vill jag ha!!!

Ha en skön kväll folket, jag återkommer i veckan.

Kram

Lulu

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × tre =