Bingo’s vernissage och mitt favoritmagasin The World of Interiors

0

I torsdags var det stort vernissagepartaj på Galleri Partout på Sturegatan 16 när Bingo Rimér ställer ut alster från perioden 1995-2005. En njutning att beskåda, höra historierna bakom och självklart köpa om man så vill och har möjlighet. En hel del naket såklart men också porträtt av ett otal spännande kända svenskar.  Han har hunnit med mycket under sin karriär som fotograf och personligen tycker jag att Bingo är en brilljant porträttfotograf. Sen har han en jäkla humor. Både när han plåtar och i sitt blotta varande. Jag blir alltid glad av detta blonda yrväder med det härliga leendet. Varm, omtänksam och generös. Inga dåliga superlativer men jag menar vad jag skriver. Tveklöst. Vi har inte setts sen vi var med i programmet ”Djävulsrallyt” i kanal 5. Ett fullkomligt hysteriskt tävlingsprogram där vi körde som galningar, skrek av skratt men det var fasen livsfarligt.. Vi tävlade ihop Bingo och jag och sällan har jag väl skrattat så i mitt liv. Skräckblandad förtjusning.. Jag fick en whiplash, bilar började brinna, fastnade i tunnlar och jag minns inte allt men vi vann Bingo och jag.. hör och häpna.. emellertid.. bör tilläggas att Gudarna ska veta att det inte var min förtjänst…Hahahahaha!!!

Besök Galleri Partout och se Bingos utställning. VÄL VÄRT!
IMG_8361 IMG_8358 IMG_8356 IMG_8348 IMG_8343 IMG_8340 IMG_8342 IMG_8341

IMG_8503

 

Jag älskar det för mig så legendariska och tidlösa Brittiska inredningsmagasinet ”The World Of Interiors”. Har samlat på denna ”älskling” sedan 1990. Jag köper inte alla nummer dock. De väljs noga ut och det är endast omslaget som avgör. Mats Theselius formgav ju ett gult skåp för att ha en praktisk och snygg möbel att förvara sina National Geographic i och jag tror det är dax för mig att göra detsamma snart fast för mina TWOI;);)

FullSizeRender 7 FullSizeRender 8 FullSizeRender 9 FullSizeRender 10 FullSizeRender 11 FullSizeRender 13

WoI1-700x394

 

 

 

Avslutningsvis vill jag uppmärksamma en fotograf jag upptäckte av en slump i veckan. Hans bilder av miljöer, inredning och byggnader på Kuba gör mig knäsvag…. Michael Eastman 

@eastmanimages www.eastman.com

Magisk trappuppgång..

FullSizeRender 14
Allt för idag kära Ni, Vi hörs i veckan.

Kram!!

Ps. Har Ni några undringar så maila mig bara. Jag svarar så snart jag bara hinner,  lulu@lulucarter.se

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 11 =