Julkalender lucka 17: Vinn ett par träskor från Calou

0
Träskor från Calou. Designbloggarna julkalender.
"Lisa" från Calou.

Bakom lucka 17 i Designbloggarnas julkalender döljer sig Sköna Lisa – det vill säga ett par träskor från Calou (till ett värde av 995 kronor).

De får mig att tänka på en gammal tecknad reklam för Vollsjö träskor; den började alltid med en person, han eller hon, som släpade sig fram med dålig hållning och trött blick. Den slutade alltid med att personen i fråga blev rekommenderad att köpa ett par Vollsjöare – och vips STUDSADE han, eller hon, fram. Med rak rygg och pigga ögon.

Så känner jag inför Calou; mina träsko-boots är som en dröm att gå i. Liksom mina gummistövlar. Snygga som tusan är de också. De väcker uppmärksamhet var jag än går.

Carina Ek Werderitsch, som tillsammans med sin make grundade och driver Calou, berättar att hon fick idén när hon plötsligt såg sina sköna arbetskor, ett par träskor, i nytt ljus; kombinationen av en karaktäristisk design och svensk hantverkartradition kändes exotisk och fylld med utvecklingsmöjligheter.

Carinas tankar har blivit en succé och hennes träskor från Calou har utvecklats till ett internationellt skoföretag.

träskor från Calou. Designbloggarnas julkalender.
”Lisa” är en stilren klassiker med en 7,5 centimeter hög klack.

 

Träskor från Calou. Designbloggarnas julkalender

Calous själ ligger alltså i  träskon, och ur den har även gummistövlar, träskoboots och högklackade träskor vuxit fram. Alla sulor är gjorda i stötdämpande, behagliga material. Det finns numer också sjalar och väskor i sortimentet.

Så här gör du för att tävla: Gå in på Designbloggarnas Instagramsida och följ tävlingsinstruktionen där. Tävlingen pågår till och med 23:59 i kväll den 17/12. Lycka till!

I morgon har du också chansen att vinna något väldigt speciellt –  så håll koll på VeryCamilla!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

fyra × 3 =