Julkalender lucka 10: Vinn hybridklocka från Skagen

0
hybridklockafrånskagen
”Signatur T-Bar Hybrid Smartwatch” från Skagen.

Vinn hybridklocka från Skagen till ett värde av 2 195 kronor!

Bakom lucka 10 i Designbloggarnas julkalender döljer sig en perfekt blandning av smart och snyggt: En hybridklocka från Skagen! ”Signatur T-Bar Hybrid Smartwatch” är ett klassisk damur som dessutom ger dig notiser när du får meddelanden och kan mäta dina aktiviteter under dagen.

Men innan jag ger er info om hur man tävlar, backar jag ett ett steg: En hybridklocka ser alltså ut som ett traditionellt armbandsur men är utrustad med en del smarta funktioner. De har alltså ingen touch display.

Smartwatches har ju blivit otroligt populära men för egen del gillar jag de något mindre smarta hybridklockorna bättre; ja gillar att de ser ut som just klockor – gör det liksom lättare att behålla sin stil samtidigt som man hänger med i utvecklingen.

hybridklockafrånskagen
Skagen är känt för sin rena och avskalade klockdesign – det gäller även för deras hybridklockor.

Skagen är känt för sin avskalade och rena klockdesign, och ”Signatur T-Bar Hybrid Smartwatch” tycker jag dessutom är extra elegant: Den är liten och nätt med en urtavla  som mäter 36 mm och en boett som bara är 12 mm tjock kombinerad med en roséguldtonad meshlänk av stål.

Klockan är kompatibel med både iPhone och Android-telefoner och kopplas till Skagens egen app. Klockan har  också ett knappcellsbatteri, vilket innebär att den inte behöver laddas.

Du kan läsa mer om den nya hybridklockan här.

Nu över till själva tävlandet. Så här gör du: Gå in på Designbloggarnas Instagramsida och följ tävlingsinstruktionen där. Tävlingen pågår till och med 23:59 i kväll, den 10/12. Lycka till!

Till sist: I morgon har du chansen att vinna något väldigt speciellt – så håll koll på Trendstefan!

Hälsningar,

Kina

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 16 =