Vårkänslor från Gram

0

Svenska skomärket Gram Shoes fortsätter släppa modeller som väcker habegär ännu en säsong.

Vi har fullt upp med att skicka iväg Scandinavian MAN Magazine nummer 2, som släpps i början av april, till tryck, så då blir det lite mindre aktivitet här. Samtidigt fick jag en vecka i värmen i södra Spanien förra veckan under en semester som var synnerligen dåligt tajmad, men inplanerad sedan förra året, eftersom jag inte fick någon i somras (då jag hade börjat på Scandinavian MAN). 17, 18 grader där fick mig hur som helst naturligtvis full av vårkänslor, och nu snart, i mitten av mars, är de här specialgjorda snyggingarna ute i butik: Specialgjorda modellen 442g från svenska Gram Shoes i bordeauxläder, tobacco suede och silverdetaljer. Den dolda snörningen ger en mer dressad look och retrodoftande sulan tolkad i modern street style-tappning har en extra tjockt tread sheet i gummi. Jag bär själv samma modell i grön mocka, och kan intyga att de är en riktigt skön upplevelse att gå runt i. Specialgjorda, såtillvida att de endast säljs hos Gram Store på Södermannagatan i Stockholm, och på gramstore.com, inom någon vecka eller så. Pris: 1 995 kronor. Notera: Översta bilden är på skor i damstorlek, men modellen är unisex. Relaterat: Svenska märket introducerar skosulan som tar bort fotsvett – helt naturligt

Trött måndagsmorgon? Kör tre sprut tonic i ansiktet!

0

Kinesiskt grönt te och lugnande trollhasselvatten gör susen för att kicka igång ansiktet för veckan.

Den är egentligen till för efter att du har rakat dig, därav namnet After Shave Tonic. Men rak- och ansiktsvattnet från Rosenserien For Men är perfekt att spruta i ansiktet, tycker jag som har provat under några veckor efter att ha upptäckt den på magasinet Daisy Beautys skönhetsmässa Daisy Beauty Expo, eller i handen och badda över ansikte och hals för en uppfriskande känsla. Det sluter porerna, återställer hudens pH-värde (stora delar av ansiktet och kroppen har mellan 4,7 och 5,7, medan vårt vatten har mellan 7 och 9 och fungerar även som en fuktsluss som gör att din ansiktskräm/dina ansiktskrämer går lättare och djupare in i huden. Doften är frisk av citrus och sandelträ, ingredienserna är både 100% veganska och 100% naturliga av ekologiska ingredienser och tillverkligen sker i Sverige med världens hårdaste kontroll av tillverkningsprocessen. Så nu har du all anledning att inte chocka kroppen med iskallt vatten i ansiktet för att vakna till på morgonen.

Det är sulan som gör det – om du vågar

0

24-årige rapartisten sätter färg på sulorna – och jag älskar det!

Converse är hetare än någonsin, som jag också slog fast i mina trendprofetior för 2018 häromveckan. Senaste samarbetet är med heta artisten Vince Staples, där han har haft sitt eget Big Fish Theory-albumomslag som utgångspunkt när han tolkat ett par höga och ett par låga Chuck 70´s-sneakers. Och vill man inte ha guldprickiga skor i vår, som på skorna i förra inlägget, kanske en sula i utstickande blå och orange färg passar bättre? Riktigt snygga, och helt rätt i tiden att sätta färg på en sådan subtil detalj av skon. Skynda dig i så fall att lägga beslag på något av de sista paren i Converse x Vince Staples-samarbetet hos Sneakersnstuff, Patta och converse.com. Pris: 1 000-1 100 kronor.

Äntligen! Prickigt och lekfullt på fötterna i vår

0

Guldiga prickar blir naturligtvis ett måste i skogarderoben i vår.