Vernissage på Designgalleriet

0

Bilder: Linda Tallroth-Paananen / Johanna Högväg

Jamen så kom den äntligen! Vernissagedagen.
I onsdags åkte vi ner till Stockholm för att hänga vår utställning HUNDRAÅRINGEN BREDVIDDESIGNGALLERIET och på torsdagen höll vi vernissage. Wow! Det var så kul! Nya upplevelser och nya människor. TACK alla som kom förbi! Vi minglade runt med finska karameller och crazy goda drinkar.
Jag ska återkomma med fler mingelbilder -men är du nyfiken kan du till exempel titta in hos STEFAN och läsa om utställningen under tiden. Vill du gå och se på utställningen live, så hänger den på galleriet fram till den 29.9. Öppet tis-fre 11.00-18.00.

HUNDRAÅRINGEN BREDVID är en gemensam utställning tillsammans med CAMILLA FORSÈN-STRÖM. Med vår Österbottniska uppväxt som inspiration har Camilla målat och jag har tuschet, på samma målarduk. Vi har sedan överfört motivet till textil och gjort 27 kuddar som nu hänger i taket vid galleriet. Det har varit en rolig process. Ett nytt sätt att jobba. Vi har defenitivt blivit sugna på att fortsätta samarbetet!

Så glad att få träffa många bloggkollegor under dagarna i Stockholm. Här ser vi STEFAN i en diskussion tillsammans med ERIKS HUVUDSAKER.

Stolta och glada är vi över att vi rodde iland detta projekt.
Återkommer med fler bilder och några ord från FORMEXmässan lite längre fram!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

tretton − 1 =