Ekologiska kläder från NOSH

0

Det här inlägget är ett kommersiellt samarbete med NOSH.

Som jag skrivit tidigare här på bloggen så gillar jag att köpa inhemska, ekologiska kläder till barnen. Det finns flera finländska favoritmärken och ett av dem är NOSH.
NOSH startades av en hemmamamma som sökte kläder för sitt barn som hade problem med huden. Hon hade svårt att hitta giftfria, ekologiska kläder och bestämde sig för att starta något eget där hon kunde erbjuda det hon själv hade saknat på marknaden. NOSH har skapats av mycket kärlek och engagemang -och det märks i deras kollektioner. Det är sköna, lekfulla kläder där funktion prioriterats utan att man på något vis sparat på estetiken. Till en början fanns det endast barnkläder till försäljning, men under åren har man utvecklat även damkollektioner. NOSH har också tyger på metervara, så om du är pysslig av dig så kan du beställa hem tyger och sy något eget! Deras mönster är roliga och det finns mycket randiga och prickiga plagg (som jag är så svag för). Färgerna är klara och glada -men ändå lite dämpade, perfekt för vår bleka nordiska hy.

NOSH_johannasformligheter_designbloggarna_4

Jag har gått på ett par NOSHvisningar och bestämde mig för att jag ville hålla en egen visning hemma hos oss. Jag kontaktade Sara som är NOSH (än så länge) enda svenskspråkiga representant och som bor här i Jakobstad. Sara har ett brett territorium och åker runt om i Österbotten och håller förevisningar. Jag älskar att bjuda in vänner till oss och passade på att bjuda in en skön grupp med ladies som jag gillar att umgås med. Det blev en superskön kväll! Jag bjöd på vin och salt tilltugg och vi satt uppe ända in på småtimmarna och pratade.

NOSH_johannasformligheter_designbloggarna_6

NOSH_johannasformligheter_designbloggarna_3

Vill man inte hålla en visning men ändå är intresserad av kläderna så kan man beställa dem direkt från NOSH nätbutik. Man behöver absolut inte hålla något party eller sitta och vänta på att någon annan skall bjuda in till kalas. Och vill man DESSUTOM stödja en småföretagare så beställer man kläderna via SARA (finns också på instagram) eller någon annan representant. Bra va?

Jag känner mig otroligt stolt över att vi har så många fina företag i Finland. Företag med estetiken i fokus och hjärtat på rätta ställe.

NOSH_johannasformligheter_designbloggarna_2

NOSH_johannasformligheter_designbloggarna_5

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

arton + sexton =