SENASTE ARTIKLARNA

Materialist javisst

0

…det var ju det här med materialistisk lycka. I flera år har jag trånat efter och älskat dessa A110or från ARTEK. Nu har jag äntligen köpt två stycken till nya huset. Tjohoo!!

DELA

Work work work

0

Poster från PLAYTYPE

Vi vet ju alla att receptet till framgång är hårt arbete. Det kan vara bra att påminna sig själv om det ibland när svackorna kommer krypande. Den här affischen skulle jag gärna hänga på kontoret. Work work work!

DELA

Allt i ett från Finlayson

0

finlayson_troolari_johannasformligheter_1 SÅÅ svag för vågskvalp, båtar och valar. Här får man liksom allt i ett. Three in one.
Kolla in FINLAYSONs påslakan TROOLARI.

DELA

Golvade

1

Bild från Bolig Magasinet.

Vi tänker på golv. Golv golv golv. Det blir ett trägolv i nya huset -men frågan är vilken behandling vi ska köra? Har ni tips så får ni gärna dela med er. Vi vill ha ett ljust trägolv som är tåligt. Inte för vitt, inte för naturellt -bara lagom transparent.
Man tror man vet hur man vill ha det -men sedan när man dyker djupare in på alla valmöjligheter så blir det svårt igen. Och tiden den bara rusar iväg. Man vill vara ute i god tid men tamme tusan…inte mycket tid kvar nu tills alla beslut ska tas!

DELA

Tapeter som väcker habegär

0

Tidigare i veckan fick vi läsa om när TAPETMARTINSTINAS TRÅDAR och ANNA BRAUN tjuvkikade på SANDBERGs nya kollektion FAMILJ. Sedan idag är den ute på marknaden. En lekfull kollektion helt i min smak. Jag hittade genast en stark tapetkandidat till dotterns rum. Hon önskar sig en scen i sitt rum och jag har tänkt köra på lite cirkustema. Föll pladask för prickiga ELLA.

Även dessa hör till favoriterna:

Lisa_Sandberg_Johannasformligheter_2

LISA i mörkblått.

Ture_Sandberg_Johannasformligheter_4

Tuffa TURE

Kira_Sandberg_Johannasformligheter_7

KIRA

Oscar_Sandberg_Johannasformligheter_3Och ursöta OSCAR

DELA