Skippa mobilen och börja tälj

0

Jag har länge funderat på vad jag ska syssla med på kvällarna för att koppla bort helt från stress av jobb och sociala medier. Jag har haft idéer kring  att starta med målarböcker och pussel. Men har aldrig riktigt satt igång, viket kanske har att göra med att det inte är riktigt min grej, Stickning har också funnits med i tankarna, vilket jag gärna skulle vilja börja med för att skapa eget, men alldeles för svårt för min del. Jag förstår helt enkelt inte! Men nu har jag hittat motsvarigheten till stickning. Det nya sättet att fördriva tiden hemma och koppla av är att börja tälja i trä med Täljogram.

Jag träffade Felix Wink & Ragnar Kierkegaard Suttner som är hjärnorna bakom Täljogram på Formex och de blev såklart Johanna Woods utvalda produkt av ”Selected By Designbloggarna”.

Täljogram består av en enkelt litet paket som säljs hos återförsäljare men kan även prenumereras på. I paket får beställaren en startkit med redskap för sin täljning, vakuum förpackad träbit, olja samt instruktioner för att sätta igång och såklart plåster i förebyggande syfte.

Ett roligt och innovativt sätt att fortsätta med träslöjden i hemmet. Koppla bort omvärlden och karva ut din egen smörkniv!

täljogram 2 täljogram 3

Bilder: Egna

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × 1 =