Julkalender lucka 1: Vinn halsbandet One Love från Andeliusgribbe

0

Redan december! Och premiär för Designbloggarnas alldeles egen julkalender, där ni kan tävla om fina priser varje dag fram till dopparedan. Jag har fått den stora äran att vara först – med ett smycke att stråla i.

Jag tävlar ut halsbandet ”One Love” (90 cm) från driftiga duon bakom up and coming smyckesmärket Andeliusgribbe. Det föreställer som synes jordens alla fem världsdelar och symboliserar att vi alla ska enas tillsammans med kärlek och respekt. Värde: 2 500 kronor. Jag bär samma smycke själv och får ofta komplimanger för det, samt att folk allt som oftast ska försöka lista ut vilken kontinent som är vilken.

Tävlar gör du på Designbloggarnas Instagram, instagram.com/designbloggarna, till och med i kväll klockan 23.59. Lycka till!

Jag tycker ”One Love” gör sig lika bra till t-shirt på lanseringsfest med Scandinavian MAN som för att ge smokingen ett lyft


Håll utkik på kollega Martins blogg i morgon när han tävlar ut ett nytt finfint pris, innan stafettpinnen går vidare i vår julkalender

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

sju + 20 =