I morgon genomför vi Skandinaviens första streetstylefestival!

0

Mitt nya jobb som news editor och social media manager (@scandinavian.man) på Scandinavian MAN samt ansvarig för scandinavian-man.com spänner verkligen musklerna i morgon. Mellan 11.30 och 18 kan alla killar och män som vill komma till Jakobsbergsgatan här i Stockholm för Scandinavian MAN Streetstyle Festival. Tillsammans med MOOD Stockholm har vi flugit in Karl-Edwin Guerre, Robert Spangle, Jamie Ferguson med flera av världens främsta streetstylefotografer för att hjälpa till att föreviga den stockholmska mannens stil. Ta på dig dina bästa plagg och kom förbi – ett urval bilder kommer hamna i brittiska GQ och alla bilder finnas tillgängliga online, fritt att använda till ditt CV, profilbild på Facebook eller Tinder eller vad du nu vill ha den till.

Mer information och exakt schema på hemsidan här och på Facebook här.

Min chef Konrad Olsson, som är medgrundare och chefredaktör (och med mig på bilden ovan), berättar mer:

Vad är Scandinavian MAN?

– Scandinavian Man är en global plattform vars syfte är att lansera skandinaviska varumärken och värderingar till världen. På det övergripande planet så vill vi visa att den skandinaviska mannen är en förebild genom att ligga i framkant när det kommer till jämställdhet, hållbarhet och innovation. På det konkreta planet vill vi lansera skandinaviska mode- och livsstilsvarumärken. Detta göra vi genom ett internationellt magasin, samt olika typer av events världen över. Den stora smällen kommer nästa år när vi sjösätter Scandinavian MAN Fashion Week i slutet av juni.

Vad kan vi förvänta oss av vår Streetstyle Festival i morgon?

– Streetstylefotografiet har kommit att betyda oerhört mycket för herrmodets utveckling de senaste åren. Det är genom det som män världen över fått en helt ny typ av inspirationskälla till sin personliga stil. Detta vill vi hylla genom att flyga in världens främsta streetstylefotografer från New York, London och Los Angeles, och ge Stockholmarna chansen att låta sig fotograferas av dem. Det kommer bli en rolig eftermiddag på Jakobsbergsgatan, tillsammans med MOOD Stockholm, full av stiliga män.

Direktlänk här

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

17 − 8 =