Handplockade julklappar till honom: Middag i världsklass speciellt utformad för den superupptagne mannen i ditt liv

0

Det är skillnad på middag och Middag. När jag fortsätter tipsa om julklappar som ”mannen som har allt” har du bara en kväll på dig, men upplevelsen håller absolut högsta klass.

Allting handlar om att vara i nuet, när Zacapa, som gör en av världens allra finaste rom, för andra gången öppnar upp en pop up-restaurang, som håller öppet under en enda kväll – den 24 januari nästa år – och vill ge gästerna allt det ett middagstillfälle ska innebära. Här står till och med dialogen med på menyn, så det blir den perfekta julklappen till din respektive som jobbar för mycket eller mamma eller pappa som du har dåligt samvete över att du träffar och pratar med för sällan.

På Nuet, jo konceptet heter till och med det, lägger du mobiltelefon och klocka i en ask på bordet (den du ser på bilden ovan) bredvid dig. För maten står stjärnkocken Edin Dzemat, som just nu, kan jag berätta, bygger upp en egen matstudio utanför Västervik för att där träna för att vinna Bocuse d’Or, Kock-VM, 2019. Cocktails är signerade Josephine Sondlo, som nådde en topplacering i världens största och viktigaste bartendertävling, World Class, tidigare i år.

För att du ska uppnå maximal närvaro under middagarna, och för att även lära gästerna hur de ska kunna fortsätta göra det hemma, har Maria Helander bjudits in som expert. Hon har många års erfarenhet av KBT och mindful eating och kan hjälpa dig och ditt sällskap att gå utanför den trygga rutan och skapa nya vardagliga rutiner. Dessutom kommer violinisten Andreas Bernitt att vara på plats med musik komponerad specifikt för kvällen.

Nuet gästar Paradiso på Södermalm i Stockholm den 24 januari nästa år med två sittningar, 17-19 samt 20-22. Middagen är en tvåtimmarssittning, kostar 995 kronor och bokas här

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

nitton − 17 =