I dag lanseras det första hudvårdsmärket dedikerat till skandinaviska män

0

Vi behöver utstå en del här uppe i norr, så hög tid att vi skandinaviska män får ett eget hudvårdsmärke anpassat för oss och vårt klimat. I dag lanserades det!

Carl&Son anspelar på Sveriges tredje vanligaste efternamn och har tagit in särskild expertis i form av kemister för att skapa en serie med ansiktsvård uteslutande fyllda av ingredienser som är både säkra och effektiva. De kallar det ”the Facial Trinity” och i klarspråk är det naturliga, organic, mjukgörande oljor och plantextrakt som stärker ansiktets hudbarriär, ska verka för att ge en omedelbar uppfriskande känsla och sedan ge en långvarig mjukgörande effekt. Produkterna är inte bara utvecklade och tillverkade i Sverige, utan utgår helt från vårt hektiska liv och lite kämpiga väderförhållanden, och hur man hanterar dem, här i Skandinavien.

Det här ligger så rätt i tiden! Jag som själv tillbringar dagarna på Scandinavian MAN, vet hur hett Skandinavien och den skandinaviska livsstilen är.

Facial cleanser, face cream/after shave lotion och facial hydrating booster finns tillgängligt nu på carlandsonskincare.com

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × 4 =