Vårens snyggaste mockajacka

0

Jaha, när ska vi tröttna på mocka då? Har vi inte sett nog med bikerjackor i det materialet nu? Eller blir det som med chinosbyxan? En sådan som kom tillbaka efter lång tid i trendcykelns periferi, slog igenom med buller och brak som en värsta sortens fluga och sedan tog tillbaka en självklar plats i våra garderober?

Jag vill nog tro det, och entreprenören, TV4 Nyhetsmorgons herrmodeexpert och kommande författaren Oscar Arrsjö håller med. Med sin framgångsrika webshop Frontmen (tidigare Fashionisland och nyligen uppköpt av modemärket SIR of Sweden) förser han svenska och internationella män med ett noga utvalt utbud av varumärken och kollektioner. Och utöver det även släpp av nyckelplagg för ”den manliga garderoben” då och då med det egna varumärket Frontmen Collection. Det senaste kom förra veckan i form av just en mockajacka. En riktigt stilfull sådan, om jag får säga det själv. Så pass att jag vill sträcka mig till att rubriken den här gången inte ljuger.

Oscar vill att hans nya jacka ska vara ett alternativ både till kavajen på jobbet inomhus och till sommarpromenaden utomhus. Eller som han förklarar det själv:

– Jag ville kombinera lyx och rock ‘n’ roll. Målet är att såväl rockgitarristen ska vilja bära den på scenen som finansmannen som efter en intensiv dag vill skaka av sig jobbet för en kall på sitt favoritvattenhål.

Är det något för dig finns den i 100 exemplar styck i färgerna svart och calvados för rimliga 3 490 kronor på frontmen.com.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

fyra × 4 =