Vill du ha inredningshjälp så kommer jag hem till dig

0

Vill du ha inredningshjälp så kommer jag gärna hem till dig. Vill du göra om helt eller bara få ordning hemma men kommer inte igång?  Om det är så du känner för ditt hem så kommer jag gärna och hjälper dig. Om det är 25 eller 250 kvm du behöver hjälp med spelar ingen roll.

Bokar du in mig senast 11 Mars 2018 så får du 500 kr avdrag på priset för en heldags Hemkonsultation 2018 från mig. Vad du än vill ha hjälp med hemma hos dig : inredning, färgsättning, förvaring eller bara få ordning så kommer jag hem till dig och din familj.

För att precisera ert specifika behov och lyssna till alla era önskemål, tankar och idéer om ditt/ert eget hem så börjar vi med en Hemkonsultation. Jag kommer hem till dig/er och vi går gemensamt igenom det förändringar eller uppdateringar ni vill göra.  Vi ser på ert hem och tar all tid vi behöver under en hel dag för att se över ert behov och önskningar.

 För att jag skall kunna ge er all min kunskap och erfarenhet för en uppdatering och ny design av ert hem så ser vi på alla områden ni önskar.

 En kort tid efter vi träffats återommer jag med en summering och helgjuten plan för ert hem och den design och uppdatering avsett för er i mailform som vi gemensamt går igenom noga per telefon.

 Vill ni efter det gå vidare med planerna själva eller fortsatt ha min vägledning och hjälp så gör ni precis som ni vill. Efter mitt uppdatering&design förslag av ert hem så väljer ni hur ni vill gå vidare. Längre ner får du pris  och allt du behöver för att kunna göra en bokning av en Hemkonsultation hemma hos dig.

 

Kaklade eller mosaiksatta hyllor i badrum eller kök är ett rejält lyft. Foto Per Magnu Persson.

När snön yr ute så spenderar vi oerhört mycket tid inomhus. Då sätts våra hem på prov och planerna blir många på vad man skulle vilja åstadkomma om man gjorde om. Om du bokar in en tid hos mig innan 11 Mars så får du ett avdrag på mitt normala pris. Läs mer längst ner. På min hemsida förklarar jag begreppet hemkonsultation såhär 

 

Om du söker en helt egen stil men inte vet hur du skall göra så hjälper jag dig komma igång. Foto Per Magnus Persson

Om du sett mig inreda för de personer jag fått möjligheten att hjälpa i TV program som Stylingakuten, Äntligen Hemma eller Husräddarna så vet du att jag kommer för att hjälpa dig. Jag ser det som min viktigaste uppgift att hitta Din stil och att ditt hem skall bli som Du önskar. Att du& din familj får ett hem som passar er är mitt mål.

Hallen är ofta en plats som glöms bort och som inte funkar i många hem. Den har i mitt sätt att se det alla möjligheter att bli hur bra som helst. Foto Per Magnus Persson

 

Då jag kommer hem till dig för en Hemkonsultation så är priset för det 2018 : 7 300 kr

Om du bokar in en tid med mig innan den 11 Mars 2018 för hemkonsultation jag utför under 2018 senast veckan innan jul i år genom att maila mig på js@jimmyschonning.com och i ämnesraden skriver Vårlängtan så får du 500 kr avdrag på priset som då landar på 6 800 kr för en heldags Hemkonsultation inklusive utvärdering och plan för uppdatering. Beroende på var du bor i Sverige så tillkommer en resekostnad. Jag utgår ifrån Stockholm och priset på resa blir då T&R från Sthlm – Dig.

Vill du att jag kommer hem och hjälper dig?

Stay in touch

/Jimmy

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

tretton − åtta =