Personal designshopper hos Svenssons

0

Tack för bilden Petra Tungården

I Sickla var Sveriges top influencers och jag personal shoppers i designikontäta Svenssons i Lammhult som inte bara öppnar ny butik utan har premiär för helt nytt koncept.

Möbeldesignbutiken har fått en helt ny inramning, nytt tänk och en så tilltalande känsla. Detta är inte ett sponsrat inlägg. Jag får inte kosing för att skriva detta utan gick bara igång. Jag var del av själva öppningen och buikspremiären och hjälpte designhungriga kunder att finna rätt  möbler och ting till sina hem.

Saken är den att jag blev så glatt överaskad när jag kom på plats. Inredningen i butiken och dess sätt att visa upp och sätta samman design tilltalar mig mer och hjälper kunden att se lättare. Vad bättre i dessa sammanhang?

För Svenssons har Architect Concept Developer Lotta Hahn tagit fram detta helt nya butikskoncept och tillsammans med Plymprojekt har hon realiserat sin vision. Extra kul att det är just Lotta som gjort uppdateringen då hon både är en god vän och oerhört meriterad. Åt lunch med henne dagen innan och hörde då om jobbet i de sista stadiet och fick sen se helheten när jag kom på plats själv.

Att butikskonceptet inte gått på ljust&frächt vinkeln är så skönt. Denna butik sticker ut.

Miljöer med sammansatt inredningstänk istället för bara snygga möbler bredvid varandra.

Den mörka paletten som backdrop gör att det man ställer ut märks riktigt väl. Fotoboksprincipen är alltid lika effektiv.

Muutos vackra beslag/knoppar poppar verkligen ut. Blir värsta smågodiset!

 

Blir så glad när jag ser att inredningssverige går frammåt. Tycker vi stampat länge på samma plats, så glad att se smart&snygg utveckling.

Skall bli spännande att se hur man gör med den vackra fastigheten som Svennssons har i Malmö. Där kan detta koncept bli helt oslagbart.

/Jimmy

 

Här är hela härliga gänget som jag fick en dag med i Sickla.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

åtta − fem =