En snygg bas helt enkelt.

0

vaxholm_529

Här kommer ett sponsrat inlägg för Svenska Hem

När jag som inredare söker möbler till hem som behöver en bas så är det vissa kriterier jag följer. En soffa skall inte ha för mycket uttryck. Den skall kunna leva länge utan att påverkas av förändrade ideal. Den skall vara enkel att byta stil på genom att bara kunna lägga andra kuddar i och på så sätt genomgå en stor förändring. Ett hållbart bra tyg  skall den ha och helst avtagbar klädsel.

När det gäller soffbord så vill jag det skall vara så enkelt och hållbart som möjligt.  Gärna metall och sten. Bordet skall framhäva det som placeras ovanpå hellre än att själv ta för stor plats. Att som detta ha marmorskiva är ett stort plus.

Blomhyllan som är en nygammal möbel är som bäst även när den är avskalad och enkel. Då framträder växterna man väljer att visa och låter växa där.  Växter är det som gör att ett hem lever. Därav är blomhyllan en bra basmöbel.

För krukor gäller exakt samma regel : ju mer bas artade och enkla i sitt uttryck dess bättre visar de växten som får ta plats och visas upp.

En snygg bas helt enkelt. Precis det är vad som behövs. Jag fann allt du ser här på Svenska Hem. Soffan heter Vaxholm. Soffbordet kallas Stone och Blomlådan för Mood.

Allt gott från mig till dig

Jimmy

 

 

mood_blomlada_vit_dec_f

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

10 + arton =