Designbloggarna talar trend, textil och inredning i Lidköping

0

 

Vi anländer alla tre Designbloggare per olika tåg och samlas i lobbyn på Lidköpings Stadshotell där vi skall föreläsa kvällstid under stadens Trend dagar. Trend Stefan har redan varit här och gjort succsé föreläsning och därav är nu Stina Lodén med för att ta upp tråden om Textilier i Hemmet. Jag skall prata Personliga Rum. Hur man finner verktygen för att få hemmet att uttrycka sin egenart. Individen eller familjens personliga utstrålning satt i inredning är det jag vilja dela med mig av.

IMG_1934

Stina och Stefan som vi Designblogggare kallar Bloggmamman&pappan coctailminglar innan föreläsning med Karolin Lenhult, Kueen föredömligt klädd i sina sköna siden skapelser.

IMG_1949

Full salong i vackra lokaler på fina Lidköpings Stadshotell där det bjöds på tilltugg&bubbel innan och kaffe med kaka i paus allt arrangerat av lokalt super samarbete tillsammans med värden Magnus Franzén från Tillväxt Lidköping.

Vi fick möta Nya Lidköpings tidning och dagen efter förläsningarna läsa om det till frukost. Tack så oerhört mycket för ett varmt och generöst mottagande och mest av allt tack till alla som kom till våra föreläsningar.

/Jimmy

IMG_1937

Nästa tillfälle att höra&se min föreläsning Personliga Rum är i Hässleholm den 27 April

IMG_1866

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

nitton − sju =