Julkalender lucka 16: Vinn ett bäddset från Jimsch

0
Jimsch bäddset

Jimsch ekologiskt infärgade bomull med broderad punktskrift som stavar L O V E i Brailleskrift på både påslakan och den exklusiva påsen, vilket gör det till en speciellt kärleksfull julklapp.

Missa inte möjligheten att vinna ett bäddset med broderad braille skrift idag,  till ett värde av 1 010 kr i design av Jimmy Schönning.  Klicka in på Designbloggarnas Instagram så hittar du all information du behöver för att vara med och tävla. Tävlingen pågår endast till och med 23:59 ikväll 16/12, så du har ingen tid att spilla! Inpackat är det ingen som kan gissa vad detta fyrkantiga halvhårda paket är. Ta chansen och vinn ett designbäddset till dig själv eller ge någon du älskar mjuka ekologiskt infärgade bomullslakan att sova i från Jimsch. Imorgon så ska du se efter hos Kinas smycken för att kunna vinna i Julkalendern. Nu är det inte långt kvar till Julafton.

 

Bäddset i påse med Braille skrift som stavar : LOVE som även står på påslakanet. Örngott & påslakan samlat i en vit bomulls påse med dragsko.
Jimsch kuddar och påslakan med Braille skrift
Mjuk ekologisk infärgad bomull helt utan kemikalier för blekning.
www.jimsch.se

 

SparaSpara

SparaSpara

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

sexton − sex =