2 rum&grönt i Vallastaden

1

 

Foto av Johan Aulin

Johan på en stege håller översta delen av de 430 cm långa tapetvåderna med de vackra träden som är en nyhet hos Rebelwalls som jag är helt kär i.

I Vallastaden som byggts från grunden i Linköping, så skapar jag en hemutställning i ett bostadshus som Thomas Sandell vid Sandell Sandberg ritat. En hemutställning är helt enkelt ett hem. En tvårummare där jag inreder utifrån en tanke jag skapat utifrån de ramar som Vallastadens Bo Expo bestämmt  som du kan läsa mer om här.

Jag skall även föreläsa här den 24 September men nu är jag i Vallastaden för att inreda. Med mig har jag duktiga hantverkaren och allmänt kunniga Johan Aulin som jag jobbade med i Husräddarna och som är van vid det kaos det innebär att bygga upp ett helt hem på två dagar.

Så här slappar jag efter att vi fått upp den i längsta tapet jag någonsin tapetserat. Det krävdes att vi var två då våderna var 430 cm långa. Sitter gör jag på två klassiska tolix stolar som jag målat gröna. I förgrunden ser du vackra Tio stolen från Massproductions i brunt. Så snygg som alltid. Du ser även fler fina möbler du inte sett förut från Massproductions i 2rum&grönt.

För att hemuställningen 2rum&grönt skall bli just så klorofyllt (!) som jag önskar så jobbar jag med oerhört kunniga Linköpings Trädgårdshandel

Hela hemmet skall grönska och tillsammans med Lina på Linköpings Trädgårdshandel så botaniserar vi bland deras utmärkta urval av växter. I´m in heaven.

Lina som är butikschef och jag möter Jennifer från tidingen Corren och pratar grönt. Återkommer med intervjun vi gjorde här på bloggen så klart.

Kål är vackert. På Linköpings Trädgårshandel så driver man upp egen som du ser på bilden.Har plockat ut mer växter än jag någonsin gjort till någon utställning och är oerhört nöjd. Vilken lyx! Jag kör tillbaka till Vallastaden och tar en en genväg….tror jag. Jag kör fel. Linköpingstrakten är ju inget jag känner väl. När jag kommer körande så ser jag ett så vackert träd. Måste stanna. Kliver ur och tar bilden på trädet. Typiskt mig!

Det är onsdag kväll. DHL har ej levererat de möbler som måste vara på plats för att jag med vän och fotograf Per Magnus Persson skall kunna plåta 2rum&grönt imorgon.

Håll tummarna för att det blir klart….

Allt gott alltid

/Jimmy

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × 1 =