Zinnia- Årets blomma!

0

Zinnia är årets blomma 2017 enligt fröfirman Nelson Garden, och inte mig emot! Zinnian är en riktigt favorit hos mig med sin långa blomningstid och den blir så otroligt fin i buketter. Den är riktigt enkel att odla och vill man så kan man välja sorter som bidrar med verklig färgglädje i rabatterna. En sann favorit hos mig!
Zinnia_Designbloggarna

Som jag har berättar tidigare så händer det ofta att jag väljer blommor till trädgården som är fina att rita av, och just zinnian tillhör den sorten.

Zinnia_Sandberg_Wallpaper_Hanna_Wendelbo_Design

I kollektionen Villa Dalarö från Sandberg Wallpaper, som finns i butik från den 10 mars, finns ett mönster som jag har ritat med motiv av just denna blomma. Miljön är vackert stylad av begåvade Mari Strenghielm, mer bilder från kollektionen hittar du här.

Zinnia_Hanna_Wendelbo_426-26

Hanna_Wendelbo_Design_426-31_Zinnia

Är man sugen på att odla zinnia är det dags att starta igång försådderna nu i mitten på mars. I år tänker jag satsa stort på denna tacksamma blomma och kör på olika sorter som Sunbow Mixed och Zinderella Peach.

Hanna_Wendelbo_blommor

Att kunna plocka in buketter som denna med rosenskära, jätteverbena, aronia, solros och zinnia i slutet på oktober är ren och skär trädgårdslycka!

/Hanna Wendelbo

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 + nio =