Blomstermandala-workshop med Mercedes-Benz

0

Ibland hamnar man i oväntade sammanhang, som är både angenäma lärorika och riktigt spännande. Ett sådant sammanhang är de 2 (!) workshops i blomtermandala jag ska hålla i Mercedes-Benz pop-up showroom i NK-huset i Stockholm tisdag och onsdag denna vecka.

blomstermandala_event_Facebook_1200x630

Först var tanken att bara ha en workshop, men gensvaret blev så enormt att vi snabbt fyllde ytterligare en kväll! Tyvärr är båda kvällarna fullbokade till max, men följ oss under hashtagen #mercedespopupse på Instagram. Hoppas på många härliga bilder!

HannaWendelbo_blomstermandala

Men vad är det då som är så lockande med att blomsterpilla då? Kan det vara så att många människor upplever att vi lever i en värld av oro som snurrar allt fortare? Vi sitter framför våra skärmar och det enda vi känner under fingertopparna är den kalla glasytan på våra smartphones. När man uppmanas att blomterpilla jobbar man med alla sinnen, inte minst känseln, lukten och synen. Sinnen som man mår bra av att träna upp. Koncentrationen måste vara fullständig på det man har framför sig och på så sätt blir det en mindfullness-övning i sig.

Hanna_Wendelbo_kreativ_workshop_janegbg

När man helt och hållet går upp i blomsterpillandet drabbas du av det som kallas flow, ett tillstånd av koncentration, tidlöshet och eufori. När man engagerar sig djupt i en meningsfull, utmanande och utvecklande situation är det det som händer. Det känns gött! Och det blir supervackert, det kan jag lova! Blommorna vi kommer använda oss av är svenskodlade blommor i säsong från Blomsterfrämjandet, bara en sådan sak!

HannaWendelbo_MercedesBenz_logo

Jag hoppas på fler blomstermandala-workshops i framtiden, håll utkik på mitt Instagram @hannawendelbo så berättar jag så fort jag vet tid och plats för nästa event!

/Hanna Wendelbo

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

två × 4 =