Villa Himlen

0

Mina ögon fastnade i flödet på detta magnifika hus i Lerum, Villa Himlen, som just nu är till salu genom Residence Fastighetsmäkleri. Ska inte sticka under stol med att det översta planet som känns som ett växthus verkligen lockar till nyfikenhet och inredningslusta!VillaHimlen_Designbloggarna

Om jag hade flyttat in här hade detta våningsplan var fullt av alla olika sorters växter, hade antagligen varit ett veritabelt inferno av klorofyll. Kanske tur att mitt hus har ett helt vanligt tak. Men visst är det coolt?

VillaHimlen_Designbloggarna_takGlastak_DesignbloggarnaVillaHimlen_glastak_Designbloggarna

På detta översta plan har man valt att sätta in en jacuzzi, tydligen med saltvatten, om jag tyder mäklartexten rätt. Kanske är det något som lockar med att ligga naken i vatten med bara himlen som ser på, för att citera Eric Gadd.

Designbloggarna_VillaHimlen_kök

Köket är cleant, modernt och med stora ytor. Måste erkänna att jag gillar det med även om jag ryser åt tanken att laga mat där med tre kids och make när solen lyser in. Kan bara gissa hur väl fettiga fingeravtryck kommer framträda på dessa stora enhetliga ytor.

Köksbänk_Designbloggarna

Men åh så ljuvligt att ha naturen utanför så inbjuden i inredningen. Den omgivande skogen blir konstverk i sig. Och huset blir som en installation i naturen. Annorlunda och spännande, eller hur?

Cool_House_GlasRoof

 

// Hanna Wendelbo

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

nio + fem =