Vackraste decemberbuketten med amaryllis!

0
Vackraste decemberbuketten

Inlägget presenteras i samarbete med Interflora.

Bästa sättet att få julstämningen att infinna sig måste ändå vara ett fång riktigt röda och maffiga amaryllisar. Bättre sätt kan inte jag komma på i alla fall!

I min del av landet lyser snön med sin frånvaro och trädgården skiftar i olika nyanser av brunt och himmeln är bara grå. Vissa dagar känns det knappt som om solen ens går upp. Tack och lov har jag börjat julpynta så smått. Några fina ljusslingor i trädgården och lite stjärnor i fönstren här inne. Grannarna i området har också pyntat så fint så det glittrar förtröstansfullt både här och var.

Decemberbuketten med amaryllis

Men inget, verkligen inget, har sådan påverkan på humör och julstämning som blommor. Interfloras decemberbukett med de vackraste rödaste amaryllis jag sett tillsammans med grön eucalyptus kan var något av de ljuvligaste jag har sett. Jag har redan hunnit njuta av ett par olika amaryllis i år, men inget kan mäta sig med dessa maximerat röda julblommor. Vill du beställa den underbaraste julbukett som tänkas kan gör du det HÄR. Jag kan säga att den bukett kommer med garanti, en garanti om maxad julstämning!

Vackraste decemberbuketten från interfloraNär jag placerade amaryllisbuketten i fönstret så är det nästan så man inte ser hur brunt och tråkigt det är i trädgården. Där får de stå och stoltsera och jag bara njuter.

Vackraste decemberbuketten med amaryllis

I sällskap av Lisa Larssons klassiska stjärngosse och lucia så smyger sig julkänslan på. I högtalarna lyssna jag på julmusik. Mina favoriter är de som Bing Crosby, Frank Sinatra och Eartha Kit, sjunger. ”Its beginning to look a lot like Christmas” och ja, jag håller med!

Amaryllis Interflora

Men vänta..! Vad är det jag ser? En liten snöflinga som sakta singlar ner och snart kommer det några fler! Åh, ja, låt trädgården bli förvandlad till ett vitt vinterlandskap så stannar jag precis här och njuter av mina underbara amaryllisar.

En riktigt glad 2:dra advent önskar jag dig!

// Hanna Wendelbo

Vill du veta hur Interfloras månadsbuketter såg ut under de andra månaderna? September, oktober, novembers ljuvliga månadsbuketter hittar du här.i

 

SparaSpara

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × 4 =