Trendföreläsning FW17 med By On and Friends

2

I dagarna två har On Interior, med bland annat varumärkena By On, Village, Vakinme och Burn Cancer nyinvigning av sitt härliga nyrenoverade showroom här i Göteborg. I samband med detta så har jag att samman en trendspaning för hösten 2017 som reflekterar över samtidsfenomen och som förklarar bakgrunden till de otroligt spännande stories som de tre säsongssläppen kretsar runt.

Idag höll jag föreläsningen för första gången för en härlig skara som hade samlats för en inspirerande förmiddag tillsammans med On Interiör. När vi närmar oss hösten så lovar jag att bjussa på mer från denna trendföreläsning, men till dess får ni njuta av ett bilder med sneakpeeks från vad som komma skall när vi njutit färdigt av pioner, syrener, sand mellan tårna, ljumma grillkvällar och rosévin på altanen.
ByOn_Trendföreläsning_HannaWendelbo

ByOn_FW17_Designbloggarna

ByOn_Trendföreläsning

Monkey_ByOn_Designbloggarna

ByOn_KitchenStories

ByOnWithFriends

Imorgon, torsdag, så kör vi igen. Förmiddagen är vigd till kunder så som återförsäljare och inredare och på kvällen blir det en härlig kväll med influencermingel. För att veklingen maxa inspirationen så håller Sveriges mest älskvärda designer Staffan Holm en otroligt ödmjuk föreläsning om kreativitet och designprocessen som har lett fram till ett vansinnigt fint sortiment för varumärket Village. Den stora glasvasen är en favorit här hos mig, så väldigt intressant att få höra Staffans tankar runt utvecklingen av varumärke och kollektion.

Nyfiken på att få fler glimtar så kika in på #byonwithfriends på Instagram.

/Hanna Wendelbo

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

11 + elva =