Snyggaste arbetskläderna för trädgårdslivet!

0

Nu börjar det klia rejält i de gröna fingrarna att få sätta igång med att väcka upp trädgård eller balkong från sin vinterdvala. Det är lite för tidigt att börja klippa ner och rensa i rabatterna, men att anlägga nya går finfint. I söndags var jag ute i snöyra och bättrade på min odlingslimpa med nyhämtad hästbajs från en av gårdarna i trakten. Har man bestämt sig för trädgårdsarbete så har man…

När jag jobbar i trädgården drar jag oftast på mig ett par pösiga jeans, men i det vädret som rådde i söndags eftermiddag fick mig att börja tråna efter riktiga funktionella arbetskläder. Vad sägs om dessa vrålsnygga brax? Materialet är ekologisk bomull och hampa. Och kika på knäna! Förstärkta med vaxad bomull och med möjlighet att lägga i knäskydd. Vilken dröm. Omsorgen med att smyga in det funktionella i det skräddade gör mig smått knäsvag.

Lilldal_designbloggarna_byxa

arbetsbyxa_lilldal_designbloggarna

Ser ju vem som helst att jag måste ha ett par sådana och smyga runt i när mitt växthus är på plats här i trädgården! Om du vill klämma och känna på övrigt sortiment från Lilldal 2:10 så ställer de ut på trädgårdsmässan Nordiska Trädgårdar den 6-9 april i Älvsjö.

 

Må gott!

Hanna Wendelbo

 

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

14 − 10 =